!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Nordenga-masta vil nå mange med trådløse bredbåndssignaler på Hvaler.

Nå er Nordenga-masta reist

Monsternetts bredbåndsmast på Nordenga på Hvaler er på plass.

Monsternetts åtte meter høye mast for trådløst bredbånd på Nordenga på Hvaler er nå på plass, og det er strømtilførselen som skal tilkobles etterhvert før masten er operativ.

For enkelte er bredbåndet Monsternett leverer nær sagt det eneste hytte-alternativet. Det finnes kanskje ikke telefonledninger med tilstrekkelig kapasitet eller fiber i hytteområdet. Da er bruk av data via mobiltelefon eller Monsternetts trådløse bredbånd det eneste alternativet.

– Vårt bredbånd har ingen datakvoter, i motsetning til 4G mobilt bredbånd, og er stabilt og raskt. Vi har hatt enormt med henvendelser denne sommeren. Når hele familien bruker data på hytta er vårt bredbånd naturlig nok svært populært, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

Nordenga-masten kommer til å dekke øst og nord-øst på Spjærøy. Det vil si Sand, Sydengen og Basto med tilstøtende områder, samt ned Asmalsund.

– Der er det mange som har ønsket seg trådløst bredbånd fra oss i dette området, og snart skal de få det, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

Meld interesse for trådløst bredbånd fra Nordenga-masta HER

Artikkelen fortsetter under bildet.


KORT VEI MELLOM DEG OG INTERNETT: Eksempel på Monsternetts husantenne er den lille hvite boksen på den gule husveggen på størrelse med en melkekartong. Den fanger opp de trådløse bredbåndssignalene fra Monsternett når du har fri sikt til en sendermast.

Populært hyttebredbånd

Monsternett har hatt stor suksess med sitt trådløse bredbånd på Hvaler, og det er satt opp større master på Kjøkøy, Vikertangen, Rådhuset og Korshavn. I tillegg er det diverse undersendere plassert på hytter og hus på Herføl, Papper, Stormmusberget og andre plasser.

Hytteabonnementet mange ønsker seg er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som du ville ha gjort hjemme, og det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger eller datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars får du et klippekort på 30 "klipp".

– Via SMS kan du åpne nettet i et døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul- eller vinterferie i stengeperioden, forteller Vegard Svanberg.

Bestill internett til hytta

Her er den nye masta på Nordenga


Åtte meter høy mast på Nordenga gir trådløst bredbånd  uten datakvoter til de som har tilhold på Sand, Sydengen og Basto med tilstøtende områder, øst og nord-øst på Spjærøy.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute