!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Siste helgen på hytta?

For mange er siste helg i september også siste helg på hytta for i år. Monsternett takker nye og gamle kunder for en fin sommer.

– Årets sommer har vært utrolig flott på flere måter. Mange dager med sol og varme, det har vært fotball-VM på TV og for oss i Monsternett har det vært mye å glede seg over. Vi har fått på plass nye master i hytteområder, der etterspørselen etter stabilt bredbånd har vært stor, og vi har fått mange nye kunder og hyggelige tilbakemeldinger, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Han kan med god grunn smile. Pågangen er voldsom fra hyttefolk, og etterspørselen etter bedrifts- og husabonnement er også god.

– Som de foregående årene har sommeren i år vært veldig bra for oss hos hyttefolket. Jeg må takke alle hyggelige mennesker, som gir oss positive tilbakemeldinger. Våre montører og kundeservice gjør en kjempejobb, og da er det hyggelig at kundene nettopp sier ifra hvor godt fornøyde de er. Det gir motvasjon for å stå på, sier han.

Tekst fortsetter under bildet


Montør Remi Rusten høyt til værs på Korshavn-masten, som har 360 graders vinkel for sending av signaler på Hvaler.

Mastene på Østfoldkysten

Da Monsternett satte opp sendermasten på Liakollen i Sarpsborg i 2017 visste man at den kom til å bli en suksess. Men at det skulle bli så stor pågang, som det faktisk ble, det var langt mer enn forventet.

– Vi har oppgradert og oppgradert, for at Liakollen-masta skal kunne håndtere den sterke tilstrømningen av kunder i år, og nå er alt på plass, sier Vegard.

Også senderen ved Feriehjemmet i Skjeberg, som ble satt opp i år, har fått mange kunder.

På Hvaler er både masten på Korshavn og Nordengen-masten på plass i år.

– Vi venter på elektrisitet for Nordengen-masten, mens masta på Korshavn er i full drift i 360 grader på Hvaler. Det er mange som har hatt glede av den. Hyttefolk får nå stabilt bredbånd helt uten datakvoter, og hele familier bruker internettet på hytta akkurat som de gjør hjemme, sier han.

Bestill bredbånd på hytta!

Tekst fortsetter under bildet.


Enkelt å åpne "klippekort": Se nederst i artikkelen.

Åpne hytta off-season, få sikkerhet og varme

Monsternetts hytteabonnement leveres i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder. Det er ingen datakvoter, og bredbåndet monteres med 30 dagers 100 prosent fornøyd-garanti.

– Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger eller datakvote.

– I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte høsthelger, jul- eller vinterferie i stengeperioden, sier Vegard Svanberg.

Han legger til at Monsternett også tilbyr "Hytte Pluss", som innebærer at de som trenger det kan ha en «hold hytta varm-funksjon" eller benytte Monsternetts bredbånd til alarm eller kameraovervåkning.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet.

Mye å glede seg over

Denne sommeren har Monsternett tilbudt gratis bredbånd mange steder i Halden sentrum, ved Brekke sluser, på badeplassen Kruseter, i flere idrettsanlegg og under arrangementer.

Rundt 1.000-1.500 personer har benyttet Monsternetts gratisnett hver dag i Haldens sentrum og ellers i byen.

Det har vært flere hundre innom nettet på Brekke sluser i sommer, og på Kruseter har det vært rundt 100-150 unike brukere innlogget per uke.

– Det har vært en morsom sommer for oss, og forberedelsene for neste sommer er allerede i gang. De mange forepørselene som strømmer inn på vår Facebookside gir grunnlag for å se etter nye mastepunkter, som kan dekke enda flere kunder.

Også en ny sender ved Fredriksten festning i retning Idd har kommet på plass denne sensommeren, og vil gi et godt bredbåndstilbud til husstander på Risum, Øberg og andre steder på Idd.

– Før neste sommer holder vi full fart for hus- og bedriftsmonteringene, sier Vegard Svanberg.

Les også:

Så enkelt åpner du "klippekort" for Monsternetts hyttebredbånd

Tenker du på hyttebredbånd? Les mer om mulighetene

Monsternett skreddersyr løsninger for bedriftene

Med Bredbånd Privat fra Monsternett får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter.

Prøvde bredbånd for første gang og fant Monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute