!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternetts Anders Remi Rusten på toppen av Korshavn-masta med perfekt utsikt i 360 graders vinkel.

Se video: Med 360 graders vinkel på Hvaler

Monsternetts 23 meter høye sendermast på Korshavn på Hvaler stod ferdig i februar. Nå er det trådløse bredbåndssignaler fra masta for hus og hytter i 360 graders vinkel.

Fredag 9. februar stod Monsternetts 23 meter høye sendermast på Korshavn på Hvaler ferdig.

Allerede har kundene begynt å koble seg til den og senderen dekker enormt mange hus og hytter på Hvaler, da den sender trådløst bredbånd i 360 graders vinkel.

Se video fra Korshavn-masta:

Arbeidene med masta har pågått lenge og i fjor høst ble det leid inn helikopter for å frakte mast- og senderutstyr til Korshavn for montering.

Korshavn-masta er en av flere satsinger på Hvaler fra Monsternett.

Bestill stabilt og raskt bredbånd på Hvaler!

Tekst fortsetter under bildet!


– Nå popper det opp bredbåndssendere langs kysten

Korshavn-masta har hatt en flying start, og mange kunder er allerede oppkoblet mot senderen.

– Den er nå oppe og klar for å montere flere kunder, forteller Monsternetts Anders Remi Rusten.

– Det er ikke noen grunn til å vente for hus- og hytteiere lenger nå. Senderen dekker 360 grader, og det vil si vi kan nå utrolig mange ute på Hvaler, sier han.

Bestill internett til hus eller hytta!

Tekst fortsetter under bildet!

Utvider på Hvaler

I slutten av februar startet Monsternett jobben med en sendermast på en hytte på Bingeberget på Hvaler.

– Det blir en liten sender der, som dekker rundt 30 - 50 hytter og boliger. Da snakker vi om områdene rundt Vauerkilen på Vesterøy, sier Remi.

I tillegg til Bingeberget og Korshavn jobbes det med en mast på Knatten.

– Vi nærmer oss påsken med stormskritt. Hvis man ønsker å få på plass en av våre små mottaker på hytte- eller husvegg innen påsken gjelder det å være rask med bestilling nå. Det monteres jevnt og trutt, og i år har vi sett at mange kunder har valgt å få gjort unna monteringen på vinteren i god tid før påsken.

– Det tror jeg er en god løsning for alle parter, for fra påsken og utover våren drar det seg skikkelig opp i antallet henvendelser. I fjor doblet vi antallet monteringer i forhold til 2016 , og pågangen er svært solid også i år, sier Anders Remi Rusten.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute