!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Nytt senderutstyr i Kvastebyen (t.v.) gjør at Monsternett kan tilby enda flere trådløst bredbånd i Skjeberg.

Har bygget ut bredbåndskapasiteten i Sarpsborg

Nytt senderutstyr for Monsternetts trådløse bredbånd er nå på plass i Kvastebyen i Skjeberg.

Monsternett leverer trådløst bredbånd i Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og på Hvaler .

Det trådløse bredbåndet får stadig flere kunder i typiske hytteområder, der fiber er uaktuelt, 4G-bredbånd blir for kostbart  og "telefonledning-bredbånd" går for tregt.

2018 er et godt «utbyggingsår» for Monsternett.

– Nå er enda en mast er bygget ut. Vi monterte senderutstyr i en mast i Kvastebyen for få dager siden, og den dekker store deler av Skjeberg, forteller Monsternetts Anders Remi Rusten.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet!


Mange får Monsternetts trådløse bredbånd langs Østfolds kyst i år.

Bygger ut langs kysten

For kort tid tilbake stod Korshavn-masta ferdig på Hvaler. Den når flere hundre hytter langs Østfolds vakre skjærgård.

I tillegg til en mast på Bingeberget, som dekker 30 - 50 hytter og boliger i områdene rundt Vauerkilen på Vesterøy, jobbes det også med en mast på Knatten på Hvaler.

– Det nye senderutstyret i Kvastebyen står i en mast, som er 30 meter høy. Vi har bygget ut vårt utstyr på 25 meter høyde. Dette er masten som står ved innkjøringen til Feriehjemmet camping, og signalene våre dekker store deler av Skjeberg og flere hundre husstander, sier Remi.

Bestill internett til hytta!

– Nå gjelder det å raske på med bestillingene av hyttebredbånd . Påsken er nær forestående og før du vet ordet av det er sommeren her, sier Anders Remi Rusten.

Bestill nå før påske- og sommerferie

I fjor hadde Monsternett dobbelt så mange monteringer av bredbåndsløsninger til hytter , sammenlignet med 2016.

– Folk vil ha raskt bredbånd også på hytta, og «jungeltelegrafen» er vår beste venn i å markedsføre vårt trådløse bredbånd. De som har Monsternetts bredbånd skryter av oss til andre. Det er alltid hyggelig, sier Anders Remi Rusten.

I år kommer skjærtorsdag den 29. mars, og forut for dette har Monsternetts montører travle dager.

– Mange vært tidlig ute i år med å planlegge bredbåndsløsninger opplever vi. Monteringer av utstyr har pågått i hele vinter, og nå merker vi trykket fram mot påsken. Etter påske og framover sommeren øker dette trykket ytterligere, sier han.

"Smått og godt" kan man trygt si om Monsternetts antenner (bildet). Har du fri sikt til hytte- eller husvegg fra en av de mange sendermastene Monsternett har i Østfold, kan du få en slik liten "dings" på veggen.

Smått og godt

Når du har bestilt internett vurderer Monsternett om signalene fra sendermastene har tilnærmet fri sikt fram til din hytte- eller husvegg.

– Hvis man har fri sikt, kommer vi og setter opp en liten antenne på veggen. Vi kobler opp en trådløs ruter og når vi forlater deg, er du koblet til Internett.

– Skulle det vise seg at du ikke kan få bredbånd fra oss, får du beskjed om det og ingen regning. Dessuten har vi en 30 dagers fornøyd-garanti. Er du ikke fornøyd henter vi utstyret, du får pengene tilbake og alle er like blide, sier Remi.

Bestill hytteabonnement hos Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute