!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Raskt, stabilt bredbånd

som virker i Sarpsborg

Garantert 100% fornøyd

30 dagers fornøydgaranti

FRI BRUK - ingen datakvote

Overfør ubegrenset antall GB/mnd

Montering

Installasjon av profesjonell tekniker er inkludert.

Teknikeren hjelper deg å få TV, mobil o.s.v. på nett.

Bredbånd til hus og hjem i Sarpsborg

Slik fungerer det:
Steg 2 - Vi tar kontakt
Vi tar kontakt for å avtale oppkobling
Steg 3 - Oppkobling
Tekniker kommer for å gjøre oppkobling.
Steg 4 - Du er på nett
Gratulerer! Du er på nett.

Det finnes mange store landsdekkende leverandører av bredbånd, og det kommer stadig flere til. Forskjellen på de og oss er lokalkunnskap om Sarpsborg. Vi kjenner ditt nærområde fordi det også er vårt nærområde. På bakgrunn av vår lokale tilhørighet, vet vi hva som må til for å levere bredbånd som fungerer i nettopp ditt nabolag.

I monsternett har vi en personlig tilnærming til alt vi gjør, og våre kunders tilfredshet kommer før alt annet. Derfor arbeider vi med et avgrenset geografisk område, som gjør at vi alltid er i nærheten av våre kunder.

Vårt lokalkunnskap og personlige tilnærming skiller oss fra de store landsdekkende bredbåndsleverandørene.

Velger du Monsternett som din leverandør av bredbånd på Sarpsborg får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter. Du overfører hvor mye data du vil hver eneste måned, uten å måtte tenke på hvor mange GB du har lastet ned.

Montering er inkludert, og blir utført av profesjonell installatør. Montøren hjelper deg på nett med alle "dingsene" dine. Når han reiser, er du på lufta. Nettet er raskt og stabilt.

Du får dessuten en 30-dagers 100% fornøyd-garanti: Dersom du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

100%
GARANTI
Bredbånd med garanti!

Du får en garanti du ikke finner andre steder:

Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

KUNDENE VÅRE SIER

Jeg har nå stengt hytta på Hvaler for vinteren, men som pensjonist oppholdt jeg meg der fra mai til september. Har jo med åra blitt veldig avhengig av internett og kan bare melde at dere leverer 100%. Hytteabonnementet er midti blinken for meg! Vi "ses" til våren igjen.

–Tore Brockstedt, Hvaler

Jeg er meget fornøyd med nettet. Takket være Monsternett kan jeg ligge på sofaen og se TV i timesvis. 😁

–Elisabet Holtan Hansen, Halden

Jeg har brukt Monsternett både hjemme og på jobb i mange år. Det fungerer kjempebra. Anbefales!

–Halvard Bakke Johnsen, daglig leder hos Bakke senter for mestring og rehabilitering

Datteren min og jeg bruker nettet så det ljomer. Funker "gør-bra"!

–Dariusz Wohlfeil, Skjeberg

Bestill i dag, og opplev hvordan det er å bli kunde hos byens ivrigste bredbåndsleverandør