!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

KUNDENE VÅRE SIER

Jeg har brukt Monsternett både hjemme og på jobb i mange år. Det fungerer kjempebra. Anbefales!

–Halvard Bakke Johnsen, daglig leder hos Bakke senter for mestring og rehabilitering

Jeg er meget fornøyd med nettet. Takket være Monsternett kan jeg ligge på sofaen og se TV i timesvis. 😁

–Elisabet Holtan Hansen, Halden

Bredbåndet fungerer utmerket. Ungdommene i familien er storfornøyd.

–Kirsten Helgesen, Hvaler

- Vi har bredbånd på hytta i Ullerøy og valgte Monsternett fordi det er et meget godt tilbud. Vi er kjempefornøyde, og har anbefalt det til flere hyttenaboer.

–Sven Egil Folvik, pensjonert høgskolelektor, Ullerøy

Jeg hører på musikk og spiller mye på nettet. Monsternett er bra, rimelig og har topp service. Ingenting å klage på!

–Hans Erik Ask Nikolaisen, Halden

Så langt er jeg veldig fornøyd. Jeg har en jobb som gjør at jeg sitter mye på hjemmekontor (Skype, Google Hangouts, Go to meeting o.s.v.). Alle systemer jeg benytter er online, og det er en merkbar forbedring i ytelse etter at jeg gikk over til Monsternett - på tross av at den gamle leverandøren "på papiret" hevdet de hadde bedre spesifikasjoner. Også oppfølgingen er jeg strålende fornøyd med!

–Dan Lorentzen

Jeg jobber hjemmefra og må ha stabilt nett. Det hadde jeg ikke alltid før. Jeg kan absolutt anbefale Monsternett. Jeg er kjempefornøyd.

–Kate Brattested, Halden

Monsternett har levert stabil og rask Internettilgang til Olaf Hansens eftf. AS i flere år. Når vi har trengt hjelp, har de vært raske til å stille opp. Vi er godt fornøyd med Monsternett og kan absolutt anbefale dem til andre bedrifter.

–John Olsen, daglig leder hos elektriker Olaf Hansens eftf. AS

Jeg bruker bredbåndet mye på hytta. En annen ting som er fint, er at når jeg er hjemme så kan jeg koble meg til værstasjonen på hytta og følge med på værdata. Det er artig. Vi er veldig godt fornøyd og kan absolutt anbefale Monsternett.

–Knut Larsson, Hvaler

Vi er veldig fornøyde med nettet på hytta. Stabilt og sikkert.

–Torstein Magelssen, hyttebruker på Karlsøya, Hvaler

Jeg har nå stengt hytta på Hvaler for vinteren, men som pensjonist oppholdt jeg meg der fra mai til september. Har jo med åra blitt veldig avhengig av internett og kan bare melde at dere leverer 100%. Hytteabonnementet er midti blinken for meg! Vi "ses" til våren igjen.

–Tore Brockstedt, Hvaler

På Thon Hotel Halden og Park Hotel Halden må vi ha stabilt nett med høy kapasitet for å gi gjestene våre en god opplevelse. Vi er godt fornøyd med tjenesten Monsternett leverer til oss.

–Tom-Erik Sandberg, hotelldirektør Thon Hotel Halden

Datteren min og jeg bruker nettet så det ljomer. Funker "gør-bra"!

–Dariusz Wohlfeil, Skjeberg

Vi er veldig fornøyde med løsningen. Jeg bruker det ofte til å jobbe på, og det fungerer f.eks. veldig godt med Citrix oppkoblet mot jobben. Med fire barn (halvvoksne og voksne) som kommer på besøk samtidig med samboere og kjærester, så kan det bli mange samtidige brukere med mange "dingser".

–Knut Næss, Hvaler