!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Vi har masse å gjøre om dagen, og både hus, hytter og campingvogner skal ha trådløst bredbånd før påske, sier Anders Remi Rusten. I hånda har han en av de små antennene du tar imot bredbåndssignaler på hjemme hos deg.

– Nå går det unna!

Etter bygging av nye master og nytt senderutstyr på Hvaler og i Sarpsborg har montørene i Monsternett hendene fulle.

For få dager siden var Monsternetts senderutstyr oppmontert i den 30 meter høye masta ved Feriehjemmet i Skjeberg , og i fjor stod en mast på 70 meter høye Liatoppen klar.

Dermed er mye mer av Skjeberg med Kvastebyen, Høysand-, Ullerøy-området og Karlsøy klart for trådløse signaler fra Monsternett.

– Vi holder nå for tiden på med å gå igjennom interessentlister, for å kontakte folk som tidligere ikke har hatt dekning, slik at de nå blir gjort oppmerksom på at vi har dekning. Det er mange titalls dette gjelder i første omgang, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

De som ikke har hatt tilgang på trådløst bredbånd fra Monsternett tidligere har levert inn en bestilling og dermed varslet interesse. Når senderutstyret nå er på plass følges potensielle kunder opp.

Bestill trådløst bredbånd til hytta eller trådløst bredbånd til huset hos Monsternett i dag!

Teksten fortsetter under bildet.

Mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer kan i første omgang få signaler fra den nye masta på Liatoppen.

– Nå går det unna

Monsternett har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler, og har atskillige prosjekter og master i egen regi.

Det er bygget ut flere steder på Hvaler i år, og med utbyggingen i Sarpsborg dekkes stadig flere nye områder.

– Nå er pågangen økende, og våre montører er i farta jevnt og trutt, forteller Anders Remi Rusten.

Vis a vis sendermasta på Liatoppen ligger en stor campingplass på andre siden av Skjebergkilen, og der har flere av campingvogneierne fått montert trådløst bredbånd fra Monsternett.

– Hytteabonnementet vårt passer utmerket for campingvogner også. Det er raskt og stabilt bredbånd , som du bruker omtrent som du gjør hjemme og helt uten datakvoter.

Hytteabonnementet kan i stengeperioden fra oktober til påske åpnes via SMS. Du får et klippekort på 30 "klipp", som du bruker på hytta senhøst, jul- eller vinterferie for eksempel, sier Remi.

Artikkel fortsetter under bildet.


Antennen fra Monsternett er veldig effektiv, men lite synlig (se sirkel på bildet)

Smått og godt

Når du har bestilt bredbånd vurderer Monsternett om signalene fra sendermastene har tilnærmet fri sikt fram til din hytte- eller husvegg.

– Hvis man har fri sikt, kommer vi og setter opp en liten antenne på veggen. Vi kobler opp en trådløs ruter og når vi forlater deg, er du koblet til Internett.

– Skulle det vise seg at du ikke kan få bredbånd fra oss, får du beskjed om det og ingen regning. Dessuten har vi en 30 dagers fornøyd-garanti. Er du ikke fornøyd henter vi utstyret, du får pengene tilbake og alle er like blide, sier Remi.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute