!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternett øker hastigheten, men beholder lave priser.

Dobbelt så mye internett til samme pris

Monsternett dobler nedlastingshastigheten for trådløst bredbånd Privat 10 og bredbånd Hytte 10. Også opplastighetshastigheten dobles for disse produktene.

– Vi har i en periode nå eksperimentert med høyere hastigheter i nettet . Dette har fungert bra, og vi har derfor i første omgang besluttet å endre på det høyeste produktet, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

Ned- og opplastingshastighet måles i Megabit per sekund (Mbps), og det er for produktene " Bredbånd Privat 10 " og " Bredbånd Hytte 10 " at nedlastingshastigheten nå økes fra 10 Mbps til 20 Mbps.

Produktnavnene endres til "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard".

– Opplastingshastigheten økes også fra 2 til 5 Mbps, slik at produktet nå er 20/5, forteller han.

Produktene "Bredbånd/Privat 5" og "Hytte 5" forblir som i dag. Produktene har 5 Mbps i nedlastingshastighet og 2 Mbps opp.

Disse produktene vil nå bli kalt "Mini".

Gjør din bredbåndsbestilling HER

Artikkelen fortsetter under bildet.

Har testkjørt sju av ti kunder

Hvordan vil kundene oppleve endringene?

– Det er et godt spørsmål. Mange vil kanskje ikke merke så mye. Vi vet fra tidligere undersøkelser at folk flest ikke har behov for så høy hastighet som de kanskje blir forespeilet at de har . Vi har faktisk testkjørt nesten 70 prosent av kundemassen med disse nye hastighetene i flere uker, og ser av trafikkstatistikken at det ikke har vært noen voldsom økning i trafikken etter at hastighetene ble skrudd opp.

– Samtidig er det jo slik at enkelte opplever reelle behov for økt hastighet og har etterlyst dette. Så for å komme disse i møte har vi nå doblet hastigheten slik at de også skal få dekket behovene, for eksempel for brukere med større behov til å overføre informasjon raskt, enten dette er filer i jobbsammenheng eller bruk av strømmetjenester samtidig med annet arbeid på nett. Typisk der man er flere brukere.

– I forbindelse med denne oppgraderingen har vi også økt uthastigheten (opplastingshastigheten) fra 2 til 5, noe som også gjør det raskere å sende fra seg filer, dokumenter og bruke andre tjenester som krever mer båndbredde ut, for eksempel video.

Vegard synes spørsmålet om hvordan brukerne opplever økte hastigheter både er viktig og interessant, og ønsker seg tilbakemeldinger fra kundene.

– Kanskje vi kan kaste ballen tilbake til brukerne og oppfordre dem til å fortelle oss om de opplever noen forskjell, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
– Kanskje vi kan kaste ballen tilbake til brukerne og oppfordre dem til å fortelle oss om de opplever noen forskjell, sier Vegard Svanberg.

– Kundene skal ikke foreta seg noe

Monsternett har testkjørt hastighetene noen uker for rundt 70 prosent av abonnentene, og har denne uka justert alle kunder i kategoriene "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard" til nye hastigheter.

– Man trenger ikke å foreta seg noe for å få de nye hastighetene, sier Vegard.

Det skjer heller ingen endringer i prisene i forbindelse med doblingen av ned- og opplastighetshastigheten for "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard".

– Våre kunder skal få det de betaler for

– Vi har alltid et ønske om å levere best mulige produkter og høyest mulige hastigheter. Hos oss i Monsternett er vi imidlertid opptatt av at folk skal få det de betaler for, og derfor er det viktig at de tjenestene vi leverer fungerer som lovet.

– Mange andre leverandører lover "opp til"-hastigheter. Det betyr at kunder ofte opplever at de bestiller én hastighet, men oppdager først etter oppkobling at de ikke får i nærheten av farten de ble lovet.

– Ønsker å levere til folk flest

– Vi er en liten leverandør som aldri vil kunne konkurrere med gigantene på makshastigheter. Så det har vi heller ingen ambisjoner om å gjøre. Vi vil levere til "folk flest" - helt vanlige folk med vanlig forbruk, og gjøre opplevelsen best mulig for dem.

– Derfor vil du aldri se oss for eksempel tvinge folk til prisøkninger de ikke har bedt om, ved å skru opp hastigheter og forlange mer betalt for det samme produktet, slik enkelte leverandører gjør. Igjen - vi ønsker å levere til folk flest og dekke de behovene de har, sier Vegard.

Bestill internett til hytta eller internett til hjemmet !

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute