!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Stabilt, raskt bredbånd fra Monsternett blir stadig mer populært blant hytteeierne.

Monsternetts hyttesuksess fortsetter

Monsternetts suksess hos hyttefolket langs Østfold-kysten er formidabel. Nye sendermaster har sørget for at hundrevis i Hvaler nå får økt bredbåndstilgang på hytta. Hvalerguiden har også bidratt positivt.

– Vi gleder oss over stadig større kundemasse på Hvaler og i andre hytteområder langs kysten av Østfold. "Hyttebredbånd" har blitt en nisje for oss i Monsternett, og vi har spesialisert oss på å gi skikkelig bredbånd til de som ligger lengst unna fiber og 4G-sentraler.

– At vi nylig doblet hastigheten for et par av våre abonnement , der det ene er et populært hyttebredbånd, har gjort at trykket på våre montører er stort i disse dager, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Det er for produktene " Bredbånd Privat 10 " og " Bredbånd Hytte 10 " at nedlastingshastigheten nå økes fra 10 Mbps til 20 Mbps.

Produktnavnene endres til "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard".

– Opplastingshastigheten økes også fra 2 til 5 Mbps, slik at produktet nå er 20/5, forteller han.

Få bredbånd på hytta!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Monsternett har benyttet Hvalerguiden for å nå hyttekundene i flere år, og er godt fornøyd med responsen.

Bruker populær guide for å nå folk på Hvaler

Foruten kontinuerlig utbygging av sendermastene og god kundeservice har Monsternett i flere år benyttet "Hvalerguiden" som en av kanalene for å nå folk på Hvaler.

– Monsternett har vært med i "Hvalerguiden" flere ganger og treffer de riktige kundene ut i fra nisje-satsingen, sier Vegard og legger til

– Vi merker når guiden er utgitt, og får mye henvendelser til oss, som følge av at vi er med i "Hvalerguiden".

Pål Bugge står bak "Hvalerguiden", som har utkommet i 15 år.

– "Hvalerguiden" trykkes i 10 000 eksemplarer. 2018-utgaven er på 84 sider pluss omslag, forteller Pål.

Guiden inneholder lokalt stoff både fastboene og tilreisende har nytte og glede av. Det er en populær trykksak, når den kommer i postkassene i slutten av mars.

Bugge mener Hvaler har lokal identitet, og mange kvaliteter.

– Hvaler ligger på landet nær byen. Her er den unike og vakre skjærgården og det er solid lokal identitet, sier han.

Når det gjelder hyttefolket og de mange tusen tilreisende til Hvaler i løpet av årets lyseste måneder sier Pål Bugge at de fleste gjestene er hyggelige mennesker som kommer til Hvaler for å nyte sommeren.

– Ja, men som alltid er det litt friksjon mellom gamle "Hvalerær" og badegjestene, sier han med et smil.

Få bredbånd på hytta!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Den bittelille gledessprederen på hus- eller hytteveggen.

Fri sikt - tut og kjør!

Monsternett har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler, og har atskillige prosjekter og master i egen regi.

Det er bygget ut flere steder på Hvaler i år, og med utbyggingene i Sarpsborg de siste to årene dekkes stadig flere nye områder.

– Et viktig prinsipp for oss er "fri sikt". Vårt trådløse bredbånd krever kun at du har en liten antenne på veggen (bildet over), som har tilnærmet fri sikt til en av våre mange sendermaster. Hvis dette er i orden kan vi levere rimelig, raskt og stabilt bredbånd , som du bruker omtrent som du gjør hjemme og helt uten datakvoter.

– Vi kobler opp en trådløs ruter , og når vi forlater deg er du koblet til Internett. Dessuten har vi en 30 dagers fornøyd-garanti. Er du ikke fornøyd henter vi utstyret, du får pengene tilbake og alle er like blide, sier Vegard Svanberg.

Få bredbånd på hytta!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute