!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Det kan være lurt å se på hele prisen før man velger seg bredbåndsleverandør, sier Heidi Svanberg.

Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Monsternett har «kun en pris» du skal forholde deg til på sitt trådløse bredbånd.

Monsternett leverer trådløst bredbånd i Halden, Sarpsborg, Hvaler og Fredrikstad og er en liten bredbåndsleverandør sammenlignet med de aller største aktørene.

– Vi satser på kvalitet og god kundeservice, og de tilbakemeldingene vi får er veldig hyggelige, sier Heidi Svanberg hos Monsternett.

Hun treffer daglig mange av Monsternetts kunder og potensielle kunder via telefon, og svarer også fortløpende på eposthenvendelser og forespørsler via Facebook.

– Jeg er heldig som får møte alle disse fine menneskene som henvender seg til oss. Stadig nye forespørsler, og jeg lærer noe nytt hver dag, sier hun blid.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet!

–Sjekk bak lokkeprisene

Fra tid til annen hevdes det at Monsternett er dyrere enn de aller største bredbåndsleverandørene på sine produkter, men det mener Heidi er en helt feil påstand.

– Et enkelt regnstykke viser at Monsternett er billigere, og da er det viktig å ta med «hele prisen», sier hun og fortsetter

– En stor konkurrent av Monsternett lokker med en kampanjepris, som er noe lavere enn den Monsternett har, men det gjelder kun for tre måneder. Deretter er det full pris resten av bindingstiden, og da dreier det seg om en pris som er høyere enn den Monsternett har.

En kampanjepris på en linje med 20 Mbps* i nedlasting og 2 Mbps i opplasting kan være for eksempel  299,- kroner. Den øker til 429,- kroner etter tre måneder, men med linjeleie havner prisen på 538,- kroner.

– Det er altså 69,- kroner mer per måned enn hos oss for en tilnærmet lik linje (Monsternett har 20/5). Hvor mange er det egentlig som har fasttelefon lenger, som det skal betales «linjeleie» for, sier hun.

Heidi peker også på at enkelte bredbåndleverandører har kampanjepris på en router. Den får du til 694,- kroner.

– Så kan du velge om du vil ha ytterligere hjelp med installasjon med priser på 699,- eller 1199,- kroner, som er engangspriser. Hos oss koster router og installasjon ingenting.

Bestill bredbånd privat eller bredbånd til bedrift hos Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet

Monsternett har svært fleksibel kundeservice og er raskt på ballen med teknisk hjelp, dersom noe skulle inntreffe.

Månedlig pris + linjeleie + router + kundekonsultasjoner = totalsum

Når Monsternett har klarert at du kan få trådløst bredbånd hos deg, kommer en av montørene og setter opp en liten antenne og kobler til router. Når montøren reiser fra deg er du på nett.

– Vi har alltid et ønske om å levere best mulige produkter og høyest mulige hastigheter. Hos oss i Monsternett er vi imidlertid opptatt av at folk skal få det de betaler for, og derfor er det viktig at de tjenestene vi leverer fungerer som lovet.

– Mange andre leverandører lover "opp til"-hastigheter. Det betyr at kunder ofte opplever at de bestiller én hastighet, men oppdager først etter oppkobling at de ikke får i nærheten av farten de ble lovet, sier Heidi.

Skulle du ikke være fornøyd har Monsternett «30 dagers fornøyd-garanti». Det betyr at om du i løpet av de første 30 dagene skulle finne ut at bredbåndsløsningen ikke var noe for deg, og at det ikke fungerte som forventet, kan du gå fra avtalen og du får pengene tilbake igjen.

Hos de store bredbåndsleverandørene får du hjelp via et kundesenter om du har tekniske problemer. Finner ikke kundekonsulentene ut av problemet, betaler du ikke for samtalen.

– Derimot koster henvendelsen deg 26 kroner per minutt der jeg sjekket, og med en maksimalpris oppad til 598 kroner. Det er åpent i disse kundesentrene innenfor en gitt tidsramme på hverdager,  helger og helligdager.

– Alle som har hatt kontakt med våre kundekonsulenter vet at tjenestene ikke koster noe, og at vi har temmelig «fleksibel åpningstid», sier Heidi.

Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør !

Teksten fortsetter under bildet.

Treg nedlasting og hakkete bredbånd kan være veldig irriterende. Hos Monsternett er nettet stabilt.

«Alltid på nett» eller «nesten alltid på nett»?

Det Monsternett registrerer hos konkurrentene er at du som kunde «alltid skal være på nett», ellers får du en rabattert pris, om nettet ikke fungerer.

– Men spørsmålet er om du vil ha en internett-tilkobling som «funker innimellom og er billig», eller som hos Monsternett - der det er stabilt. Vi har så å si aldri nedetid, med unntak av varslede oppgraderinger en gang imellom, og da gjerne for noen minutter av gangen.

– Min påstand er at totalsummen kan bli langt høyere hos våre konkurrenter enn det virker som via førsteinntrykket, avslutter Heidi.

Dobbelt så mye internett til samme pris

Monsternett doblet i mars i år nedlastingshastigheten for trådløst bredbånd "Bredbånd Privat 10" og "Bredbånd Hytte 10". Nedlastingshastigheten er økt fra 10 Mbps til 20 Mbps.

Produktnavnene endres til " Bredbånd/Privat Standard " og " Hytte Standard ".

Opplastingshastigheten for de to produktene er økt fra 2 til 5 Mbps, slik at produktet nå er 20/5.

Produktene "Bredbånd/Privat 5" og "Hytte 5" forblir som i dag. Produktene har 5 Mbps i nedlastingshastighet og 2 Mbps opp.

Disse produktene kalles nå "Mini".

* Ned- og opplastingshastighet måles i Megabit per sekund (Mbps)

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute