!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Korshavn-masta var ferdig for kundeoppkoblinger fredag 9. februar, forteller Anders Remi Rusten (ø.h). Han har selv vært på toppen av masta (n.h), og vet at hytter og hus på Hvaler nå får rikelig med tilgang på raskt og trådløst bredbånd fra Monsternett.

– Nå popper det opp bredbåndssendere langs kysten

Fredag 9. februar er en merkedag for Monsternett. Da ble Korshavn-masta ferdig koblet, og klar for kundetilkoblinger. Den vil dekke enormt mange hus og hytter på Hvaler.

– I dag ble masten på Korshavn ferdig bygget. Den er nå oppe og klar for å montere kunder mot den, forteller Monsternetts Anders Remi Rusten.

Arbeidene med masta har pågått lenge og i fjor høst ble det leid inn helikopter for å frakte mast- og senderutstyr til Korshavn for montering. Nå er den 23 meter høye masta klar.

– Det er ikke noen grunn til å vente for hus- og hytteiere lenger nå. Senderen dekker 360 grader, og det vil si vi kan nå utrolig mange ute på Hvaler, sier han.

Bestill bredbånd fra Monsternett!

Tekst fortsetter under bildet


Monsternett benyttet et helikopter fra Pegasus Helicopter AS, da delene til Korshavn-masta ble fraktet til monteringsstedet. Fra denne masta vil flere hundre hytteeiere på Hvaler få stabilt bredbånd.

Popper opp sendere

Monsternetts satsing langs kysten i Ytre Østfold er behørig lagt merke til av hyttebrukerne.

– På Liatoppen i Sarpsborg hadde vi alt på plass i fjor høst, og masta dekker mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer. Eiendommer i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett. Der er kundene allerede på god vei inn.

Liatoppen-senderen, som ligger rundt 80 meter over havet, er ikke den eneste satsingen Monsternett gjør i Skjeberg-området, forteller Remi.

– Vi setter også snart igang med å bygge ut i en mast i Skjeberg. Denne kommer til å dekke mange i Skjeberg sentrum og er plassert ved Feriehjemmet. Det er en 30 meter høy Telenor-mast vi leier oss inn i.

Bestill bredbånd fra Monsternett!

Tekst fortsetter under bildet


Alle som har fri sikt til masta på Liatoppen rundt 80 meter over havet, kan nå få rimelig og stabilt trådløst bredbånd . Hytter og hus i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett.

Utvider på Hvaler

– Til uken setter vi igang med en sendermast på en hytte på Bingeberget på Hvaler. Det blir en liten sender der som kommer opp i løpet av en dag eller to. Denne vil dekke rundt 30 - 50 hytter og boliger, og da snakker vi om områdene rundt Vauerkilen på Vesterøy, sier Remi.

I tillegg til Bingeberget og Korshavn jobbes det med en mast på Knatten.

– Vi nærmer oss påsken med stormskritt. Hvis man ønsker å få på plass en liten mottaker på hytte- eller husvegg innen påsken gjelder det å være rask med bestilling nå. Det monteres jevnt og trutt, og i år ser vi at mange kunder velger å få gjort unna monteringen på vinteren i god tid før påsken.

– Det tror jeg er en god løsning for alle parter, for fra påsken og utover våren drar det seg skikkelig opp i antallet henvendelser. I fjor doblet vi antallet monteringer i forhold til 2016, og pågangen er svært solid også i år, sier Anders Remi Rusten.

Tekst fortsetter under bildet


Folket i skjærgården får et skikkelig utvidet bredbåndstilbud i år med Monsternetts satsinger på Korshavn og Bingeberg.

Populær løsning

Leveringsområdet for Monsternetts trådløse bredbånd er i kommunene Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

Monsternett tilbyr "100 prosent fornøyd-garanti", som gjelder i 30 dager etter monteringen. Er du ikke fornøyd tar vi ned utstyret, og du får ingen regning.

Det er ingen datakvote hos Monsternett, og du får overført ubegrenset antall GB/mnd.

– Monsternetts hytteabonnement for bredbånd er åpent fra rundt påske og til oktober, når de fleste er på hytta si. Det er kun tiden du er på hytta til vanlig du betaler for, og dette setter kundene pris på, sier Remi.

I stengeperioden fra oktober til starten på påsken får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul- eller vinterferie i stengeperioden.

– Er din bestilling for en bolig eller hytte i et område Monsternett ikke har vært i tidligere vil vi vurdere din bestilling sammen med eventuelt andre bestillinger, og se om det er grunnlag for å bygge en sendermast for å dekke bredbåndsbehovet for flere interesserte.

– Skulle det være slik at du ikke kan få bredbånd fra oss, fordi det er for få bestillinger fra området eller stedet har en geografisk plassering som gjør at Monsternett ikke kan garantere deg stabilt bredbånd, da får du heller ingen regning, selv om du gjorde en bestilling.

– Vi oppfordrer alle til å legge inn bestilling nå, så tidlig som mulig for å få bredbåndet montert og klart før deilige fridager i påsken 2018, sier Anders Remi Rusten.

Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør !

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute