!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Les mer om Monsternetts "100 prosent fornøyd-garanti".

Har du hørt om garanti på bredbånd?

Les mer om Monsternetts "100 prosent fornøyd-garanti".

Når du bestiller Monsternetts bredbånd har du ingen forpliktelser.

Med en gang din bestilling er mottatt blir stedet du bestiller trådløst bredbånd til sjekket ut på kartet, og deretter finner vi ut om du kan motta bredbåndsignaler fra oss eller ei.

I et allerede testet og benyttet geografisk hytteområde er det vanligvis ingen problemer med å få bredbåndet raskt montert. Monteringen utføres av profesjonell installatør og vi kobler opp en trådløs ruter for deg, som følger med i vårt bredbåndstilbud.

Monsternett tilbyr "100 prosent fornøyd-garanti", som gjelder i 30 dager etter monteringen. Er du ikke fornøyd tar vi ned utstyret, og du får ingen regning.

Det er ingen datakvote hos Monsternett, og du får overført ubegrenset antall GB/mnd.

Monsternetts hytteabonnement for bredbånd er åpent fra rundt påske og til oktober, når de fleste er på hytta si. Det er kun tiden du er på hytta til vanlig du betaler for.

Bestill internett til hytta!

I stengeperioden fra oktober til starten på påsken får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul- eller vinterferie i stengeperioden.

Er din bestilling for en bolig eller hytte i et område Monsternett ikke har vært i tidligere vil vi vurdere din bestilling sammen med eventuelt andre bestillinger, og se om det er grunnlag for å bygge en sendermast for å dekke bredbåndsbehovet for flere interesserte.

Skulle det være slik at du ikke kan få bredbånd fra oss, fordi det er for få bestillinger fra området eller stedet har en geografisk plassering som gjør at Monsternett ikke kan garantere deg stabilt bredbånd, da får du heller ingen regning, selv om du gjorde en bestilling.

Bestill internett i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler! En liten antenne på din hus- eller hyttevegg er alt som skal til for å få trådløst bredbånd fra Monsternett. Forutsetningen er at antennen (den hvite på bildet) har fri sikt til en av våre noder.

Prinsippet "fri sikt"

Brorparten av Monsternetts kunder finner man på radiobasert bredbånd, som du kan få over store deler av Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler.

Teknologien som benyttes (radioteknologi) gjør det mulig å gjøre utbygginger også der det ikke lønner seg for andre å bygge.

Så lenge det er et kundegrunnlag og din bolig har en plassering som "ser" en av våre knutepunkter, er bredbåndsutbygging mulig. Derfor er vi i Monsternett kjent for ikke å bare tilby bredbånd generelt, men også bygge ut i områder hvor det er veldig dårlig dekning med andre teknologier.

"Fri sikt-prinsippet" betyr at den lille antennen vi setter på veggen din kan kommunisere mot en av våre sendernoder (master).

Din antenne er rettet mot noden, som geografisk sett er mest aktuell for deg. Fra våre sendere, som ikke bare står i master på et høyt punkt i terrenget, men ofte er montert på strategisk godt beliggende bygg, naturlige topper, låver osv., kommer det trådløst bredbånd til deg.

I Monsternetts hovedsentral står det kraftige rutere som administrerer trafikkavviklingen, for eksempel at du får riktig hastighet, og ivaretar sikkerheten. Her står også overvåkningssystemer som automatisk varsler driftspersonell ved eventuelle problemer.

Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør !

Flere av Monsternetts sendere drives utelukkende av miljøvennlig sol- og vindkraft.

Miljøvennlig bredbånd

Når du velger bredbånd fra Monsternett velger du også "et grønt bredbånd”. Om de hadde svanemerket bredbånd ville trolig det trådløse bredbåndet fra Monsternett ha fått svanemerket på dagen.

Utstyret vi bruker trekker veldig lite strøm, og faktisk drives enkelte noder utelukkende av miljøvennlig sol- og vindkraft.

En annen fordel med å bygge ut med radioteknologi er at by og landsbygd, gater og veier ikke forurenses med unødvendig gravearbeid med åpne sår og humpete veier som resultat.

Bestill bredbånd privat hos Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute