!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Trådløst bredbånd populært hos bedriftene

Monsternetts mange bedriftskunder velger oftest trådløst bredbånd, men kan også få fiber.

Halden-baserte Monsternett leverer bredbånd til private, hytter og bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler og tilstøtende områder.

– Hyttemarkedet har vært i eksplosiv vekst de senere årene, men også i privat- og bedriftsmarkedet er Monsternett et populært valg, sier Vegard Svanberg.

– Innenfor alle segmentene vi opererer i er radioproduktene de mest populære. Du har ingen begrensning på hvor mye du laster ned eller sender ifra deg. Du slipper å installere noe selv. Teamet vårt kommer til deg. Alt blir montert og klargjort - uten ekstra kostnader, sier han.

Berg Bil Halden: – Helt suverent med Monsternett

Teksten fortsetter under video

Radiosignaler godt egnet for bedriftene

– Det er mye fokus på fiber i samfunnet i dag. For de som har behov for det er det helt suverent. Når det er sagt, er det jo ofte en vesentlig kostnad knyttet til det. Dessuten er det ikke alle som har behov for så mye kapasitet til «vanlig» databruk i bedriften. Vi erfarer at radioproduktet ofte er bedre tilpasset for vanlige små- og mellomstore bedrifter. Både med tanke på hastighet og kostnad, sier Vegard.

For alle praktiske formål tilsvarer de radiobaserte tjenestene en fast linje inn. Det skrus opp en spesiell antenne på utsiden, som kommuniserer med nærmeste sender. Fra antenna går det en kabel inn i bedriften, som så kobles til utstyret.

– Dette må ikke forveksles med mobilt bredbånd eller 4G, da Monsternetts bredbånd er et spesialisert radionettverk som er designet for høy oppetid og god kapasitet uten datakvoter og lignende overføringsbegrensninger, sier han.

En annen forskjell det kan være verdt å merke seg, er at radioproduktet gir høyere uthastighet enn vanlig ADSL, som mange har. Det gjør at det går fortere å sende fra seg ting – enten det er tilbudsmailer, presentasjoner eller filer, bilder og prosjekter som skal lastes opp til kunder og leverandører.

Som standard får bedriftene med en kombinert brannmur og trådløs ruter fra Monsternett. Dette gir deg grunnleggende beskyttelse mot farer på Internett og trådløs dekning. Routeren har også utgang for kabel.

Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter pris på god service fra Monsternett

Teksten fortsetter under bildet

Du får hastigheten du har bestilt – garantert

Du er ikke avhengig av hvor langt det er mellom der bedriften holder til og hvor telefonsentralen er, eller hvilken kvalitet telefonlinjen til og fra bedriften har. Monsternett garanterer hastigheten:

– Du skal alltid få det du har bestilt. Det skulle bare mangle. Hos oss snakker vi ikke om "best effort" eller andre teoretiske hastigheter. Er du innenfor dekningsområdet, får du hastigheten du er lovet, sier Vegard Svanberg.

Han legger til at nettet er stabilt og av god kvalitet:

– Vi har mange kunder hvor bruk av nettet er helt kritisk. I dagens verden hvor mye av jobben foregår mot skytjenester, er det viktig at nettet er oppe hele tiden. Når du sitter og jobber mot et system et annet sted i Norge eller verden, sier det seg selv at nettet må fungere.

– Det samme gjelder om du sitter i nettmøter på Skype, bruker IP-telefoni eller andre tjenester som krever mye av nettet. Du må kunne bruke disse tjenestene uten irriterende tjenester eller avbrudd. Vi har mange kunder som jobber på denne måten og er helt avhengige av at nettet er stabilt og raskt.

– Vi bruker enten radioteknologi eller fiber, og hastighet og kvalitet reduseres derfor ikke av lang avstand. Er du innenfor dekningsområdet, får du det som er lovet. Enkelt og greit.

Skreddersøm der det trengs

Mange bedrifter har behov for tilpassede løsninger. Der det trengs, kan Monsternett tilpasse produkter og tjenester etter behovet.

– Skulle bedriften trenge høyere hastigheter, kan vi bygge løsninger for det. I tillegg har vi fibersamband, punkt-til-punkt-samband, serverhosting og det meste annet du måtte se etter. Dekning for fiber er enten der vi har fiber selv, eller der samarbeidspartnere har det, sier han.

– Sånn sett er det i teorien i hele Norge vi kan levere. Selv om Monsternetts nedslagsfeltet er Østfold, har vi levert linjer til bedrifter i Oslo der det har vært naturlig.

– Hvis du er ute etter gode løsninger, så ta kontakt med oss via nettsidene, Facebook eller telefon, avslutter han.

Mer om Monsternetts bredbånd Bedrift her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute