!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Lars Dahlman (t.h.) og Morten Gjevingaas har hendene fulle.

Spreke nyheter fra Dahlmans Sykkel

Halden-firmaet satser i Sverige  og presenterer i høst flere nye modeller.

Dahlmans Sykkel  er en av Monsternetts trofaste kunder fra langt tilbake, og har trådløst bredbånd til sine lokaler i Torgny Segerstedts gate 18 i Halden.

– Vi hadde en litt ujevn ADSL-linje for mange år tilbake og valgte Monsternetts trådløse bredbånd. Bredbåndet er stabilt og fint og jeg kan ikke huske at vi har hatt noen brudd på bredbåndet under alle disse årene. Det er et prisgunstig alternativ vi setter stor pris på, sier Lars Dahlman hos Dahlmans Sykkel.

I høst har Dahlmans Sykkel flere spennende nyheter på gang.

– Vi har allerede på plass en butikk på Prästengen i Strømstad, som heter "Dahlmans Cykel", der vi har en ansatt.

Ellers forteller Lars at det etableres en ny nettbutikk med fokus på det svenske markedet senere i år.

– Nettbutikken rettet mot Sverige håper vi å kunne ha åpnet rundt den 1. desember, sier han.

Bredbånd for bedrift - les mer her

Artikkelen fortsetter under bildet


Cannondales Topstone er en «Allround gravelbike», og er på plass hos Dahlmans Sykkel i desember i år.

Service og vinterlagring

Lars Dahlman og Morten Gjevingaas har hendene fulle også vinterstid. I disse dager går det mye i service og vinterlagring.

– Vi selger en hel del piggdekk og annet utstyr til de som er tilnærmet helårsyklister, men mange velger å sette bort sykkelen nå, og vi tilbyr vinterlagring og service her hos oss. Dahlmans Sykkel hjelper kundene med sykkelen, uavhengig av hvilket sykkelmerke du har, sier Lars.

Dahlmans Sykkel driver nettbutikk med mange kunder landet rundt, og sykkelverkstedet er hjertet i virksomheten.

– Hvis en kunde har behov for å sende sykkelen til oss har vi effektive fraktløsninger og meget gunstige priser på sykkelfrakt. Vi mener å ha kortest liggetid på verkstedet i hele bransjen, sier han.

Når det gjelder «gjør-det-selv-lagring» av sykler sier Lars:

– Det som er viktig er at sykkelen skal ha en god vask og vitale deler skal smøres etter sesongen. Sykkelen må lagres tørt. Når du da kommer på våren og skal starte sykkelsesongen igjen er sykkelen klar.

Artikkelen fortsetter under bildet


Den splitter nye Cannondale Habit er offisielt lansert. Den er totalt re-designet og med 29" hjul.

Nye modeller

Hos Dahlman Sykkel forhandles Cannondales ulike modeller med barnesykler, herresykler,  hybrider, elsykler, cyclocross, landevei, terreng og Merida damesykler.

I tillegg finnes alt av sykkeltilbehør og sykkelbekledning.

– Dersom du er en aktiv syklist, så vet du at sykkelklær som funker, gir komfort og nødvendig sikkerhet er avgjørende. Vi har utvalget i vår nettbutikk og i vår fysiske butikk her i Halden, sier Lars.

I høst kommer det nye modeller fra Cannondale, og det som benevnes som «den ultimate stisykkelen» 2019, nemlig den hardføre Cannondale Habit, er rett rundt hjørnet. I tillegg kommer Cannondale med flere Topstone-modeller nå i 2019.

– Topstone-modellen er en «grusracer», som er god både for langtur og pendling, der det også er god plass til piggdekk for vinterkjøring. Den kommer i desember og vi har en god følelse for at det blir en populær modell.

– Dahlmans Sykkel er kanskje best i Norge på pris når det gjelder sykkeltilpasning. I tillegg til målingene vi gjør, er det viktig for oss at det er en aktiv dialog med syklisten underveis i tilpasningen. Det kan blant annet være plager, gamle skader etc. som vi må ta hensyn til, sier han.

Les også:

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS roser Monsternett for god service.

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute