!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternetts bredbåndsmast på Nordenga på Hvaler er på plass.

De første kundene tilkoblet Nordenga-masten

Masten dekker øst og nord-øst på Spjærøy og har lenge vært etterspurt.

Monsternetts åtte meter høye mast for trådløst bredbånd på Nordenga på Hvaler er nå aktiv.

– Strømtilførselen er på plass og de første kundene er allerede tilkoblet masten. Det har vært mange forespørsler til oss fra folk i områdene øst og nord-øst på Spjærøy. Det vil si Sand, Sydengen og Basto med tilstøtende områder, samt ned Asmalsund, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

For enkelte hytteeiere og fastboende i skjærgården er bredbåndet Monsternett leverer nær sagt det eneste alternativet fordi det knapt finnes telefonledninger med tilstrekkelig kapasitet eller fiber i deler av disse områdene.

– Vårt bredbånd har ingen datakvoter, i motsetning til 4G mobilt bredbånd, og er stabilt og raskt. Vi har hatt enormt med henvendelser denne sommeren også. Når hele familien bruker data på hytta er vårt bredbånd naturlig nok svært populært, sier Vegard.

Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett HER

Artikkelen fortsetter under bilde


Bading, sol, sommer, god mat og bredbånd hører til en moderne hyttefamilie i vår tid.

Tenker du på hyttebredbånd?

Har du hytte langt ute i Østfolds herlige skjærgård er det få muligheter til å få stabilt og raskt bredbånd.

Riktignok finnes det i enkelte områder fiber og kabel, og atter andre bruker en parabol-løsning.

– Bredbånd og tilgang til Internett er i vår tid nesten like viktig for en husstand som strøm, vei, vann og avløp. Men for mange lengst ut i skjærgården blir 4G det eneste alternativet. Alle vet at det koster på flere enn en måte, sier Vegard og han fortsetter

– Når en basestasjon for 4G overbelastes går hastigheten ned og brukerne merker det godt fordi Internett «kommer i klumper». Hyttefolk tar i bruk stadig mer bredbånd, og kapasiteten bygges ut av bredbåndsleverandørene, men langt ifra overalt og med tilstrekkelig kapasitet.

– 4G-kvoten brukes raskt opp, når mange i familien «er på nett som om de var hjemme» og det blir dyrt å fylle på. Det er blant disse hyttefamiliene vi har hatt en eksplosiv popularitetsvekst. Med et hytte- eller helårstilbud fra Monsternett på trådløst bredbånd uten datakvoter er familiens bruk av Internett sikret.

Gjør din bredbåndsbestilling til hytta hos Monsternett HER

Artikkelen fortsetter under bildet.


– FRI SIKT er stikkordet for Monsternetts Anders Remi Rusten, når han er på befaring og vurderer om du kan få bredbånd eller ei. Med fri sikt garanterer Monsternett deg raskt og stabilt bredbånd.

Fri sikt til hyttefylket i Østfold

Tall fra Statistisk Sentralbyrå forteller at det er i underkant av 20.000 fritidsboliger i Østfold.

Det dreier seg om hytter, sommerhus og lignende langs kysten og ute i skog og mark i Indre og ytre Østfold. Bolighus og våningshus som benyttes som fritidsbolig er ikke inkludert i dette tallet.

– Vi har sendermaster som på Nordenga flere steder og noder, som videresender signaler, mange steder i Østfold. Hvis det er konstatert fri sikt mellom deg og et av mast- eller nodepunktene som sender våre signaler til ditt hus eller hytte, er du sikret raskt og stabilt bredbånd.

– Så sikre er vi på at du blir fornøyd, at vi gir deg en «100 prosent fornøyd-garanti» og pengene tilbake i løpet av en 30 dagers-periode etter at vi har satt opp bredbånd hos deg. Våre montører kommer til deg og klargjør alt fra montering av den lille antennen til å sette opp en router for trådløs trafikk inne i hus eller hytte.

– Når vår montør er ferdig med jobben er du tilkoblet Internett. Du er hjertelig velkommen til å prøve oss, avslutter Vegard.

Les også:

– Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd
Tenker du på hyttebredbånd?
– Enda en god grunn til å benytte Monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute