!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bredbånd med garanti

Har du ikke hørt om bredbånd med garanti før? Her er hva "100 prosent fornøyd"-garantien betyr:

Bestiller du bredbånd fra Monsternett får du med en "100 prosent fornøyd-garanti", som lyder slik:

"Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon."

Kort sagt: Er du ikke fornøyd, avbryter vi og du får pengene tilbake.

Det er ingen "stjerner" og "unntak". Det eneste forbeholdet vi setter, er at det ikke er gitt at vi kan levere på et senere tidspunkt dersom det ikke er noe grunnleggende som har endret seg i forutsetningene. Har du benyttet garantien, er det altså ikke gitt at vi kan levere om du ønsker å bestille på nytt. Fornøydgarantien må derfor ikke forveksles med en prøveperiode.

Slik fungerer det

Når bestillingen din er mottatt hos oss, blir dekningen sjekket manuelt av en montør for å finne ut om du kan motta bredbåndsignaler fra oss (eller ei). I et allerede testet og benyttet geografisk område er det vanligvis ingen problemer med å få bredbåndet raskt montert. Andre steder kan spesialløsninger måtte til, mens det også finnes steder vi ikke kan nå frem til med trådløst bredbånd.

Prinsippet er «fri sikt». Er det fri sikt mellom den lille antennen vi setter opp hos deg, som er på størrelse med en melkekartong eller asjett, og våre sendermaster, får du garantert raskt og stabilt bredbånd.

Monteringen utføres av profesjonell installatør og vi setter opp antennen og kobler opp en trådløs ruter for deg. Både installasjonen/monteringen og utstyret er inkludert og følger med.

Montøren hjelper deg dessuten å få "dingsene" dine på nett. Når montøren reiser fra deg, er du tilkoblet et raskt og stabilt trådløst bredbånd fra Monsternett.

I 30 dager etter installasjonen, kan du selv avgjøre om du er 100 prosent fornøyd. Er du ikke det - uansett årsak - og finner ut at du ikke vil fortsette, kan du benytte deg av garantien. Da kommer vi og henter utstyret og refunderer eventuelt beløp du har betalt.

Dette er en sikkerhet for deg. Vi forstår at du kanskje aldri har hørt om oss og kan være skeptisk til om dette fungerer. Garantien gjør at du ikke løper noen risiko dersom du av en eller annen grunn ikke skulle være helt fornøyd. Uansett årsaken, er garantien altså en sikkerhet for at vi nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene - uten diskusjon - dersom du ikke skulle være helt fornøyd.

Skaff deg bredbånd i dag: Trykk her for å komme i gang.