!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternetts Anders Remi Rusten høyt til værs denne uka for ytterligere å bygge ut kapasiteten på Liatoppen-senderen i Sarpsborg.

Enorm pågang bidro til store oppgraderinger

Monsternetts bredbåndsmast på Liatoppen stod ferdig i fjor, og har blitt møtt med enorm interesse. I år er senderen oppgradert flere ganger.

– Vi hadde ikke forventet såpass stort trykk som vi har hatt nå i sommermånedene. Dette har gjort at vi har koblet opp så mange nye kunder, at vi nærmest kontinuerlig har måttet utvide kapasiteten, sier Monsternetts Vegard Svanberg om bredbåndssenderen på Liatoppen i Sarpsborg 80 meter over havflaten.

På Liatoppen var alt på plass i fjor høst, og masta dekker mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer.

Eiendommer i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternetts sender på Liatoppen.

Bestill bredbånd fra Monsternett!

Tekst fortsetter under bildet


Alle som har fri sikt til masta på Liatoppen rundt 80 meter over havet, kan nå få rimelig og stabilt trådløst bredbånd . Hytter og hus i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett.

Fikk voksesmerter – oppgraderte i flere runder

– Det er definitivt mest hytter og "sesongboliger", som er koblet opp mot Liatoppen-senderen. Da vi tidligere i år fikk «voksesmerter» som følge av den store pågangen, tok vi raskt grep og har oppgradert utstyret i flere runder.

– Det skal også sies at disse «voksesmertene» har rammet relativt få, og det et par titalls brukere som periodevis har merket noe, sier Vegard Svanberg.

Bestiller også lenger ut i sommersesongen

Tidligere år har Monsternett hatt stor pågang på vårparten og forsommeren av folk, som har ønsket trådløst bredbånd til hyttene sine.

I år er det noe annerledes, og hytteeierne kommer til også senere utover i sesongen.

– Vi får i år flere bestillinger sent i sommersesongen sammenlignet med tidligere år. Mens det tidligere var slik at bestillingene og påfølgende montørjobber roet seg betraktelig rundt midten av fellesferien har i år trykket holdt seg mye lengre, sier Vegard.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hyttekundene med "fri sikt" til en av Monsternetts mange sendere, kan utmerket godt ta inn stabilt bredbånd langs kysten av Østfold helt uten datakvoter.

Fri sikt - tut og kjør!

Monsternett har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler, og har atskillige prosjekter og master i egen regi.

Det er bygget ut flere steder på Hvaler i år, og med utbyggingene i Sarpsborg på Liatoppen og i Kvastebyen de siste to årene dekkes stadig flere nye områder.

– Et viktig prinsipp for oss er "fri sikt". Vårt trådløse bredbånd krever kun at du har en liten antenne på veggen (bildet under), som har tilnærmet fri sikt til en av våre mange sendermaster. Hvis dette er i orden kan vi levere rimelig, raskt og stabilt bredbånd, som du bruker omtrent som du gjør hjemme og helt uten datakvoter.

– Vi kobler opp en trådløs ruter, og når vi forlater deg er du koblet til Internett. Dessuten har vi en 30 dagers fornøyd-garanti. Er du ikke fornøyd henter vi utstyret, du får pengene tilbake og alle er like blide, sier Vegard Svanberg.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute