!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Nå skal enda flere få trådløst bredbånd fra Monsternett på Hvaler.

Monsternett utvider bredbåndsdekningen på Hvaler

– Dette er et mye etterspurt område vi nå bygger ny mast i, og vi gleder oss til å komme i gang, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Monsternett skal reise en åtte meter høy mast for bredbånd på Nordenga på Hvaler i løpet av året.

– Dette er en sak, som har tatt sin tid i det offentlige apparatet. Fylkesmannen i Østfold har godkjent bygging i juni i år og er som Hvaler kommune enige i at masten kan reises. Så nå er vi straks i gang med byggingen, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Han forteller at etterspørselen etter trådløst bredbånd fra Monsternett er stor på Hvaler, og at montørene har hendene fulle.

– Vi doblet antall monteringer i fjor, og det ser virkelig ut til å bli et godt år for oss i år også. Vi jobber det remmer og tøy holder og møter mange, mange tilfredse kunder, sier han.

Bestill stabilt, trådløst bredbånd fra Monsternett!

Artikkelen fortsetter under bildet.


KORT VEI MELLOM DEG OG INTERNETT: Eksempel på Monsternetts husantenne. Den lille hvite boksen på den gule husveggen er på størrelse med en melkekartong og fanger opp de trådløse bredbåndssignalene fra Monsternett.

Ny mast dekker flere hundre hus og hytter

Nordenga-masten kommer til å kunne dekke øst og nord-øst på Spjærøy. Det vil si Sand, Sydengen og Basto med tilstøtende områder, samt ned Asmalsund.

– Der er det mange som har ønsket seg trådløst bredbånd fra oss, og snart skal de få det, sier Vegard.

Hytteabonnement mange ønsker seg er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig hjemme, og det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger eller datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars får du et klippekort på 30 "klipp".

– Via SMS kan du åpne nettet i et døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul- eller vinterferie i stengeperioden, forteller Vegard Svanberg.

Bestill internett til hytta

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hyttesuksessen vokser

Monsternett har hatt stor suksess med sitt trådløse bredbånd på Hvaler, og det er satt opp større master på Kjøkøy, Vikertangen, Rådhuset og Korshavn. I tillegg er det diverse undersendere plassert på hytter og hus på Herføl, Papper, Stormmusberget og andre plasser.

– At vi har blitt en bredbåndsleverandør det legges merke til av hyttefolk er ikke å overdrive. Mange har lagt merke til vårt  «Hytteabonnementet», mens atter andre «er på hytte hele året» og disse har naturlig nok et større behov vi hjelper dem med, sier han.

For enkelte er bredbåndet Monsternett leverer nær sagt det eneste alternativet. Det finnes kanskje ikke telefonledninger med tilstrekkelig kapasitet eller fiber i hytteområdet. Da er bruk av data via mobiltelefon eller Monsternetts trådløse bredbånd det eneste alternativet.

– Vårt bredbånd har ingen datakvoter, i motsetning til 4G mobilt bredbånd, og er stabilt og raskt. Vi har enormt med henvendelser denne sommeren, og har for lengst merket at folk har flyttet til hyttene sine. Når hele familien bruker data på hytta og fotball-VM skal streames, da er vårt bredbånd naturlig nok svært populært, sier han.

Endelig er sommeren her!

Soling, bading, grilling, brettspill og hygge av mange slag. Nordmenn koser seg om sommeren, og flere og flere hygger seg med Monsternetts trådløse bredbånd på hytta og hjemme.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute