!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Sommer, sol og Monsternett. 

Endelig er sommeren her!

Soling, bading, grilling, brettspill og hygge av mange slag. Nordmenn koser seg om sommeren, og flere og flere hygger seg med Monsternetts trådløse bredbånd på hytta og hjemme.

– Det er deilig at sommeren nå har kommet, sier Heidi Svanberg hos Monsternett.

Hun kommuniserer daglig med kundene via telefon og epost, og merker at mange nå ivrer etter å få på plass bredbånd på hyttene sine mens den røde søylen klatrer på gradestokken.

– Pågangen er som vanlig stor fra før påske og utover. I og med at vi i år har satt opp flere sendere på Hvaler, som gjør at flere hundre hytteeiere vi i fjor ikke kunne tilby bredbånd nå kan få det, har «jungeltelegrafen» i år sørget for å sende dem til oss, sier hun.

Monsternetts 23 meter høye sendermast på Korshavn på Hvaler stod ferdig i februar. Nå er det trådløse bredbåndssignaler fra masta for hus og hytter i 360 graders vinkel.

Også en sendermast på Bingeberget på Hvaler er på plass i år  og dekker områdene rundt Vauerkilen på Vesterøy, samt at Ullerøy-utbyggingen og etableringen av mast i Kvastebyen i Skjeberg gir flere henvendelser fra bredbåndssugne.

Fra før av har Monsternett sendere og noder på Herføl, Skjærhalden (Rådhuset), Stormmusberget, Papperhavn, Vikertangen og områdene som ligger mer innaskjærs.

– Vi bygger gjerne ut mer, og alle henvendelser blir registrert og samlet opp for vurdering av om det skal bygges ut eller ei. Både fastboende og hytteeiere finner veien til oss. Jeg lover at vi tar godt imot alle henvendelser, sier hun.

Gjør din bredbåndsbestilling HER

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ingen datakvoter

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd, og du er ikke avhengig av kabel eller fiber.

– Mange har opplevd at «farten settes ned» på bredbåndet sitt, hvis du får det via mobiltelefonoperatørene, når kvoten er oppbrukt. Med flere generasjoner av aktive bredbåndsbrukere samlet på hytta en regnværsdag er datakvoten fort oppbrukt, når det surfes.

Også de som har bredbånd via gamle telefonledninger opplever begrensninger.

– Slik er det ikke hos Monsternett. Når fri sikt er konstatert kan du glemme datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Særlig er vårt hytteabonnement populært. Da får du enkelt og skikkelig bredbånd på hytta akkurat som du har hjemme, sier Heidi.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Doblet farten, droppet prisøkning

At Monsternett tilbyr 100 prosent fornøyd-garanti, rask montering og har løpende, gratis kundeservice er positivt lagt merke til hos de mange kundene i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

– Da vi fra mars i år doblet hastigheten på opp- og nedlasting for et par av våre abonnementer fosset det på med forespørsler. Skikkelig moro er det, sier Heidi.

For produktene "Bredbånd Privat 10" og "Bredbånd Hytte 10" økte i mars nedlastingshastigheten fra 10 Mbps til 20 Mbps. Opplastingshastigheten økte fra 2 til 5 Mbps, slik at produktet nå er 20/5.

Produktnavnene ble endret til "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard".

Produktene "Bredbånd/Privat 5" og "Hytte 5" forblir som i dag. Produktene har 5 Mbps i nedlastingshastighet og 2 Mbps opp og kalles nå «Mini».

Bestill internett til hytta eller internett til hjemmet !

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klippekort og Hytte Pluss

I Monsternetts abonnement ligger fritt bruk uten datakvoter i perioden fra påske til og med uke 41. Deretter er det en såkalt «stengeperiode», der du slipper å betale hvis du ikke er på hytta.

– I den delen av året, der du sjelden er på hytta kanskje med unntak av noen få helger, i jul- eller vinterferien kan du enkelt åpne bredbåndsabonnementet fra Monsternett med en SMS inntil 30 ganger, som i realiteten betyr at du har tilgang på bredbånd 30 hele dager i «stengeperioden».

– Vi tilbyr også «Hytte Pluss». Det innebærer at de som trenger det kan ha en «hold hytta varm-funksjon" eller benytte vårt bredbånd til alarm eller kameraovervåkning, sier Heidi Svanberg.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute