!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

30 klipp i stengeperioden følger med i hytteabonnementet fra Monsternett. For å åpne abonnementet sender du en tekstmelding til 1963, og nettet åpnes i et døgn. Du kan velge flere døgn om du ønsker.

Så enkelt åpnes hytteabonnementet med SMS

Når du skal bruke klippekortet fra Monsternett på hytta går du inn på hytte.monsternett.no mens du er på hytta. Da får du enkelt tilgang til bredbåndet også utenfor stengeperioden.

– Vi håper du får mye glede av nettet ditt, og at du opplever det som en god og stabil løsning. Har du spørsmål, smått eller stort, så ikke vær redd for å ta kontakt, sier Heidi Svanberg hos Monsternett.

En av de tingene hyttebredbåndskundene er opptatt av er hvordan de kan åpne det svært gunstige abonnement i stengeperioden.

– Når man har et hytteabonnementet får man fri bruk av nettet fra 1. april eller påsken om den kommer tidligere til etter høstferien i uke 41. Da trenger man ikke annet enn å sørge for at antenna og router har strøm, så har man nett. I den andre delen av året, den såkalte "stengeperioden" vil du måtte bruke klippekort for å få brukt nettet, forteller hun.

Heidi peker på noen enkle grunntrinn knyttet til det å åpne hytteabonnementet.

1. Når du er fremme på hytta sørg for at antenna og router har strøm. Gå inn på hytte.monsternett.no via det trådløse nettverket du har på hytta. (Hyttenettet kan ikke åpnes hjemmefra eller utenfor hyttenettet).

2. På hytte.monsternett.no vil man finne en unik kode som sendes til Monsternett i en tekstmelding. Denne koden trenger du ikke ta vare på, for du får en ny for hver gang.

3. Så får du valget om du vil åpne hytteabonnementet i et eller flere døgn (se nedenfor). Tekstmeldingen sendes til 1963.

4. Man får en tekstmelding med en bekreftelse i retur fra Monsternett med en saldo for hvor mange klipp man har igjen. Deretter er nettet åpent.

Teksten fortsetter under bildet

Bestill internett på hytta!

– Tekstmeldingen sendes til 1963. Da åpnes hyttebredbåndet og et klipp varer i 24 timer. Ønsker du mer åpent er det enkelt å gjøre selv, sier Heidi Svanberg.

Et klipp varer i 24 timer

– Når det gjelder pkt. 3 ovenfor om å sende tekstmelding til 1963 og angi antallet dager, så lurer en del av våre kunder på hvordan de skal skrive dette, forteller Heidi.

– Hvis du ikke angir antallet dager er nettet åpent for deg i 24 timer fra du sender tekstmeldingen. Men du kan også legge inn antallet dager selv med et tall eller bokstaver og slik gjør du det, sier hun

En dag skrives i SMS: 1 eller en

To dager skrives i SMS: 2 eller to , og det er 3 eller tre , 4 eller fire , 5 eller fem , 6 eller seks og 7 , syv eller ordet uke .

– Når dette er på plass har du angitt antall dager du ønsker å holde bredbåndet åpent utenfor stengeperioden. Tekstmeldingen sendes, du kobles da automatisk opp og så er du ute på nettet før du vet ordet av det, sier hun.

Bestill bredbånd på hytta!

Tekst fortsetter under bildet.

Mange velger å bruke hytta også utenfor stengeperioden, og kan da gå tom for SMS å åpne abonnementet med. Det finnes det også råd for.

Hvis du går tom for SMS

De aller fleste er ikke på hyttene sine om vinteren selv i det relativt milde kystlandskapet langs Østfold. Det kan være typiske sommerhytter, som ikke inviterer til overnatting og opphold når det er kaldt, eller man kan ha andre fritidspreferanser på den kalde tiden av året.

– De færreste klarer å bruke opp sine 30 klipp, som åpner hytta for 30 døgn i stengeperioden. Men skulle det hende, finnes det muligheter for å skaffe seg noen "klipp" ekstra, forteller Heidi.

Fem ekstra klipp (SMS for å åpne hytteabonnementet) koster 100 kroner og 10 klipp koster 200 kroner.

Eksempelet viser hyttekoden du mottar fra Monsternett (fem eller seks siffer) og dernest ordet "lade100" eller "lade200":

hytte 123456 lade100

"Ordet "hytte" og en/ny tallkode du finner på hytte.monsternett.no som når du skal åpne hytteabonnementet pluss ordet "lade100" sendes til 1963 for å få 5 nye klipp"

– Dette blir belastet din mobilregning, og ikke via oss, sier Heidi.

Hos Monsternetts hyttekunder ligger det også et brev om hvordan man skal koble seg til med SMS og eventuelt skaffe seg ekstra klipp i stengeperioden.

– Ikke nøl med å spørre om det er noe du lurer på, avslutter Heidi.

Ta kontakt med Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute