!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Det meldes om fine snøforhold i Halden-marka i disse dager. Kulda skal holde seg i en lengre periode nå.

Fine forhold i Halden-marka

Kulde og snø i Halden i disse dager til manges glede, og kulda skal holde seg i en periode nå. De som har vinterferie får dermed muligheter for å gå på ski, ake og hygge seg utendørs.

Vinterkulde og snø i Østfold er vi ikke bortskjemt med. Men nå er snøen kommet og den blir liggende en, etter Østfold-målestokk, "lengre periode" varsler meteorologene.

Vinterferien er i år i uke 8,  fra og med mandag 19. februar til og med fredag 23. februar, og i hele denne perioden varsles det kaldt vær.

I Halden er vi så heldige at vi har turhytter med tilhørende løyper kort vei fra sentrum. Både Venås-, Høyås-, Ormtjern- og Ertehytta har åpent i vinterferien (se hytteoversikt nedenfor).

Se langtidsværvarsel fra Yr.no HER

Tekst fortsetter under bildePå Ertehytta (bildet) og øvrige turhytter i Halden er det gode muligheter for å få seg en kopp med noe varmt og vafler i vinterferieuka.I skianlegget på Ertemoen (bildet) meldes det at hele traseen er preparert og sporsatt.

Ut på tur aldri sur ;)

De som er glad i snø og ski får anledningen denne helgen og i vinterferieuka til å prøve seg.

Fra Tistedalens Friluftslag meldes det at skianlegget på Ertemoen er "preppa og sporsatt".

Løypemaskinen i anlegget er kjørt, og det meldes også fra TFL at det tidligere i uka er kjørt løype med snøscooter Ertehytta-Vinterveien-Siljedalen-Tømmerlunden og opp mot Rødlandstjern retning Kula. Her er det greie forhold.

Fra Halden Skiklubb meldes det at lysløypene ved Høyåshytta er tent fra mørkets frembrudd til klokka 22:00 alle dager.

Tistedalens Turn- og Idrettsforening melder at det er flotte forhold på Ormtjern.

Skøyte- og ishockeybaner på tjernet som har gitt hytta navnet er oppkjørt, der det også er kjempefint å bruke sparkstøtting. Klubben har skaffet sju sparkstøttinger i forskjellige størrelser og farger, som er tilgjengelige.

Skispor og lysløyper er kjørt opp og det er lys i løypene til klokka 22:00, meldes det fra TTIF.

Fra Gimle IF varsles at lysløypa er åpen for bruk og at lyset står på hver eneste dag, fra mørkets frembrudd om kvelden til kl. 23:00 og hver morgen fra 06:00 og frem til det er lyst ute.

Se TFLs nettside HER

Se Halden Skiklubbs nettside (Høyås) HER

Se TTIFs nettside (Ormtjern) HER

Se Gimle IFs nettside (Venåshytta) HER

Tekst fortsetter under bildet


Skøyter kan du prøve både på Ormtjern og i Halden ishall i vinterferien.

Trådløst i skog og mark

Monsternett har satt opp gratis, trådløst bredbånd både på Ertehytta og i skianlegget på Ertemoen, samt på Venåshytta.

Søk opp wifi-nett på mobilen og koble deg enkelt til "gratis internett", så ser du hvordan det fungerer.

Også i Halden Ishall  leverer Monsternett gratis, trådløst bredbånd samt i Halden sentrum på syd- og nordsiden av byen .

I Halden ishall er det kommende søndag frigåing for den som har lyst fra klokka 12:00 til 14:00, og det er også frigåing man-, ons- og torsdag i vinterferieuka i samme tidsrom.

Se aktivitetskalender i Halden ishall HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute