!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Mange badegjester på Kruseter har kunnet glede seg over gratis, trådløst bredbånd fra Monsternett.

Bredbåndssuksess på Kruseter

En av de mest populære badestedene i Halden er Kruseter, der kommunen har lagt til rette for at folk i alle aldre skal kunne bade, grille og kose seg.

I juni i år åpnet Monsternett en trådløs bredbåndløsning på badeplassen Kruseter, som er gratis å benytte, og som har vært veldig populær blant badegjestene.

– I snitt har det vært 100-150 brukere om dagen, mens den hittil mest trafikkerte dagen var 13. juli med 200 brukere, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Det har vært mange og lange sommerdager i år, og juli har inneholdt høye temperaturer. Folk har strømmet til hav og sjø, for å få seg en dukkert.

– Denne uke har vært svært varm og det har vært mange besøkende på Kruseter. Vi har registrert rundt 150 unike brukere daglig på vårt trådløse nett, sier Vegard.

Bruken av gratis-bredbåndet på Kruseter svinger med været, og på "kalde dager" har naturlig nok bredbåndsbruken vært lavere enn på de store badedagene.

– Masse hyggelige tilbakemeldinger å få på vårt "bade-bredbånd" på Kruseter, og det er hyggelig å kunne bidra, sier han.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet


Halden kommune har lagt flott til rette for alle som ønsker å bade, grille og hygge seg på Kruseter.

Tilbyr gratis bredbånd i Halden

Monsternett har lagt til rette for at du kan dele dine opplevelser via Internett flere steder i Halden.

Det er lagt opp gratis bredbånd i deler av Fredriksten festning, i Halden ishall, på Venåshytta, i skianlegget på Erte og i og utenfor Ertehytta, Halden Styrkeidrettslag (Høla) og for Halden Pistolklubb.

Det er også gratis, trådløst bredbånd fra Monsternett på helsehuset på Stangeberget og trygdeboligene på Bergheim.

Tidligere i år ble det også satt opp aksesspunkter for trådløst bredbånd ved Brekke sluser, slik at turister og andre kan formidle den spennende slusingen direkte ved for eksempel å streame via Facebook.

Det populære trådløse gratis-bredbåndet fra Monsternett er også tilgjengelig fra Busterudparken tvers igjennom gågata syd til Halden torg i Halden sentrum og ved Gjestehavna.

Det er enkelt å finne det trådløse bredbåndet. Sjekk innstillinger for wifi på telefonen så finner du det. Logg inn enkelt og greit, og uten passord.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Du kan abonnere på nyheter fra Monsternetts blogg helt gratis.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute