!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternett har satt opp sendermast for gratis, trådløst bredbånd på Kruseter. Masten til det trådløse bredbåndet er satt opp på iskremkiosken.

Gratis wifi på Kruseter

Nå kan du surfe gratis på det trådløse bredbåndet Monsternett har montert på Kruseter badeplass i Halden. 

Halden er en stor badekommune, og det er et hundretalls badesteder langs kysten, i Femsjøvassdraget, små og store innsjøer og tjern i innlandet.

En av de mest populære badestedene i Halden er Kruseter, der kommunen har lagt til rette for at hele familien skal kunne bade, grille og kose seg.

Denne uka satte Monsternett opp saftig bredbånd på Kruseter, som du gratis kan benytte.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet

Bredbåndet fra Monsternett dekker stranda på Kruseter og over til stupebrettene.

Stillestående mobilnett

På Kruseter har det til nå være dårlig kapasitet på mobildata, slik at mobilnettet i praksis har stått stille når det har vært flere enn en håndfull gjester på stranda.

– Det nettet vi har satt opp denne uka er ment å skulle bøte på dette, og kan håndtere mange gjester helt smertefritt på en gang, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Masten til det trådløse bredbåndet er satt opp på iskremkiosken på Kruseter.

– Signalene dekker hele stranda og bort til stupebrettene, sier han.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Du kan abonnere på nyheter fra Monsternetts blogg helt gratis.

Teksten fortsetter under bildet

Vegard Svanberg roser Halden kommune for å ha tatt et skikkelig løft på badeplassen Kruseter, slik at folk i alle aldre kan hygge seg.

Mange har allerede brukt wifi på Kruseter

Monsternett har foreløpig ikke hengt opp plakater om det trådløse bredbåndet, men mange har funnet fram til det på egenhånd.

– Vi var ferdig med monteringen tirsdag, og i løpet av de siste dagene har rundt 100 unike brukere vært innom nettet. Jeg går ut i fra at med munn-til-munn-metoden, litt deling på Facebook og godt badevær i helgen, så vil atskillig flere være på nett på Kruseter fremover, sier Vegard.

Han forteller at Monsternett vil følge med på hvor mye nettet blir brukt og hvordan dekningen er når flere brukere kommer til, slik at nettet kan optimaliseres så det blir en god opplevelse for alle som bruker det.

– I så måte tar vi gjerne mot tilbakemeldinger og innspill. Send oss for eksempel en melding på Facebook-siden vår, oppfordrer han.

Teksten fortsetter under bildet

Kruseter er en stor kommunal badeplass med tilrettelagt sandstrand ved Krusetertjern, beliggende ca. åtte kilometer nord for Halden langs riksvei 21.

Badeplassen har rasteplasser med bord og stoler, toalett, flytebrygge og stupebrett.

Vegard skryter av Halden kommune, som jobber med å asfaltere brua og vedlikeholde veier, har satt opp lekestativer, grill og ryddet opp på stedet.

– Her har kommunens folk vært veldig flinke, og har løftet standarden skikkelig for badeplassen her.

Se badekvaliteten på Haldens badeplasser HER


Monsternett monterte tidligere i år gratis bredbånd ved Brekke sluser (Arkivfoto)

Satser på gratis-wifi flere steder

Monsternett har lagt til rette for at du kan dele dine opplevelser via Internett flere steder i Halden.

Det er lagt opp gratis bredbånd i deler av Fredriksten festning, i Halden ishall, på Venåshytta, i skianlegget på Erte og i og utenfor Ertehytta, Halden Styrkeidrettslag (Høla) og for Halden Pistolklubb.

Det er også gratis, trådløst bredbånd fra Monsternett på helsehuset på Stangeberget og trygdeboligene på Bergheim.

Tidligere i år ble det også satt opp aksesspunkter for trådløst bredbånd ved Brekke sluser, slik at turister og andre kan formidle den spennende slusingen direkte ved for eksempel å streame via Facebook.

Det populære trådløse gratis-bredbåndet fra Monsternett er også tilgjengelig fra Busterudparken tvers igjennom gågata syd til Halden torg i Halden sentrum og ved Gjestehavna.

Det er enkelt å finne det trådløse bredbåndet. Sjekk innstillinger for wifi på telefonen så finner du det. Logg inn enkelt og greit, og uten passord.

God sommer ønskes fra Monsternett til alle på Kruseter og ellers der ute ;)

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute