!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Alle hus og hytter med fri sikt til Monsternetts mast 83 meter over havet på Liatoppen kan få raskt og rimelig trådløst bredbånd.

Strøm til Liatoppen i dag

Mandag 6. november kobles strøm til senderen på Liatoppen i Ullerøy. Om få dager er senderen operativ, og flere hundre hus og hytter kan få trådløst bredbånd fra Monsternett.

– Til Liatoppen er det bestilt elektriker, som skal koble opp strøm mandag 6. november. Om ikke noe helt uforutsett kommer i veien er det strøm der i løpet av dagen, sier Anders Remi Rusten hos Monsternett.

Den 12 meter høye masta ble satt opp på Liatoppen i juni i år.

Alle som har fri sikt til masta rundt 80 meter over havet, kan nå få rimelig og stabilt trådløst bredbånd. Hytter og hus i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett.

Mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer kan i første omgang få signaler fra den nye masta.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I juni 2017 ble masta på Liatoppen montert opp av Sverre Nilsen og Lasse Larsen.

Lang erfaring med hyttemarkedet

Monsternett har lang erfaring som bredbåndsleverandør i områder som på Ullerøy og omland.

Halden-baserte Monsternett bygde i 2010 flere master på vegne av Hafslund i prosjektet «Digital allemannsrett i Østfold – Bredbånd til alle innbyggere og næringslivet i Østfold», og ble også engasjert til å bygge flere master i et lignende prosjekt i Akershus, som ble ferdigstilt i november 2011.

Monsternett har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler, og har atskillige prosjekter og master i egen regi, og bygger stadig ut i både eksisterende og nye områder for å bedre bredbåndsdekningen.

I de senere årene har hyttemarkedet tatt helt av for Monsternett, og i inneværende år har bestillingene doblet seg.

– Når det gjelder utålmodige hytte- og huskunder, som har slitt med dårlig bredbånd i Ullerøy og omegn, lover Rusten full fart på bredbåndet om litt.

– Nå skal vi rute litt trafikk og gjøre våre tester. Jeg regner med at våre nye og gamle kunder vil kunne benytte masta fra onsdag eller torsdag denne uka. Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Dette er stabilt og enkelt å forholde seg til, sier Anders Remi Rusten.

Du slipper å gjøre noe som helst selv, når du har bestilt abonnement hos Monsternett, forteller han.

– Montering er inkludert i etableringen, og vi kommer til deg og vi fikser alt. Når vi drar fra huset eller hytta etter montering er du på nett, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hvis du er på hytta i jul-, vinter- eller påskeferie har du "klippekort" via SMS, som du enkelt låser opp bredbåndet med.

"Klippekort" utenfor sesongen

Monsternett har en bredbåndsløsning, som er spesielt tilpasset hytter og camping. Bredbåndstilgangen er åpen i sommerhalvåret og stengt i vinterhalvåret, men med mulighet for å benytte 30 "klipp" i vinterhalvåret.

73-årige Sven Egil Folvik, som til vanlig bor i Duken på Nøtterøy i Vestfold, er mye på hytta på Ullerøy i Sarpsborg kommune.

Folvik bruker hytta på Ullerøy hele året, og benytter seg av de "30 klippene" vinterstid, forteller han.

– Selv om vi er på hytta ofte klarte vi i stengeperioden sist vinter ikke å bruke opp alle klippene, forteller  Sven Egil Folvik.

I stengeperioden fra oktober til og med mars får du klippekortet på 30 "klipp", som du enkelt åpner via SMS, for eksempel om du bruker hytta senhøst, jul-, vinter- eller påskeferie.

Bestill bredbånd til hytta hos Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute