!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Stabilt og fint bredbånd med Monsternett, sier Geir Gaulin.

– Alltid på nett med Monsternett-fiber

Gaulin Bygg bruker Monsternett som bredbåndsleverandør, og er veldig godt fornøyd.

– Før i tiden slet vi med ustabilt Internett. Etter at vi byttet til Monsternett for flere år siden har det vært stabilt og fint hele veien, sier Geir Gaulin hos Gaulin Bygg AS i Ingedalsveien 552 i Skjeberg.

Han forteller at han bruker Internett til bedriftsmessige gjøremål av alle slag, som epost, nettbank og transport av filer, og at han er godt fornøyd.

Vi startet med radio-løsningen, og var godt fornøyde med det, Så vant Monsternett en anbudsrunde, og fikk lagt fiber i området. Så da kom de og la inn fiber. Har ingenting å utsette på verken leveringen eller servicen. Vi er trygge på at om vi trenger hjelp, så stiller Monsternett opp.

-Siden 2016 har Internett vært akkurat slik det skal være, og vi er fornøyde, sier han

I området Skjeberg/ Ullerøy har Monsternett flere sendere deriblant Liatoppen 80 meter over havet og i Kvastebyen , som når hundrevis av hus og hytter i området. Monsternett har siden 2022 også fibertilbud i området i Ingedal.

Raskt, stabilt bredbånd som virker i Østfold bestiller du til din bedrift HER

Artikkelen fortsetter under bildet

«Sanna» er en av de mer enn 20 ulike hyttetypene Gaulin Bygg as kan tilby via samarbeidspartneren Idéhus. Foto: idehus.no

Hyttespesialist

Gaulin Bygg AS har mye å gjøre hele året, og Geir forteller at arbeidsområdet hovedsaklig er langs kysten av Østfold i Halden og  Sarpsborg.

Vi jobber svært mye med rehabilitering og nybygg av hytter. Her er det full fart hele året.

Heller ikke om vinteren står det stille hos Gaulin Bygg as, om det skulle lave ned snø og bli kaldt.

Da er det bare å kle på seg og gjøre jobben sier han.

Bredbånd for bedrift - les mer her

Artikkelen fortsetter under bildet

Gaulin Bygg as jobber mye langs Østfoldkysten i Halden og Sarpsborg med rehabilitering og nybygg av hytter. Bildet viser Hyttemodellen "Stamsund" fra Idéhus, som er Gaulin Bygg as samarbeidspartner. Foto: idehus.no

Bredt spekter

Gaulin Bygg as er stiftet i 1994 og jobber med prosjektering, nybygg, tilbygg og restaurering. Firmaet gjør alt av tømrer- og murerarbeid.

Hytter av alle slag - nybygg og restaurering er vi særlig mye involvert i, men vi jobber også med landbruksbygg, sier Geir Gaulin.

Det er åtte personer ansatt i firmaet

– Vi er også forhandlere av Idéhus, som kan tilby en spennende katalog bestående av mange forskjellige hustyper, hytter og garasjer, sier han.

Idéhus har 40 års erfaring som husleverandør, og har 75 forhandlere over hele landet. Idéhus har, foruten den spennende katalogen med moderne, klassiske og herrskaplige hus, også et virkelig stort spekter av hytter i sin katalog.

– Idéhus tegner akkurat det huset eller den hytta du alltid har drømt om. Det er en enormt viktig for oss, som en relativt liten aktør i byggemarkedet, å ha et selskap med så omfattende kompetanse og erfaring som Idéhus i ryggen, sier Geir Gaulin.

Les hva bedriftene sier om Monsternett:

Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service

Aksevold hos Frelsesarmeen: - Det trengs godt nett for å gi god hjelp

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute