!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Halden <3 En av Østfoldbyene Monsternett leverer i. I tillegg til Halden, kan du få Monsternett som Internettleverandør i Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og Moss

Hvordan velge internett-leverandør: En guide for østfoldinger

Å velge en internettleverandør kan være som å navigere i en jungel full av ledninger og tekniske termer. Men frykt ikke! Vi er her for å veilede deg gjennom dette labyrintiske internettuniverset. Og hvis du befinner deg i den vakre regionen Østfold, så har vi en liten hemmelighet å dele med deg – valget er like enkelt som å provosere vestfoldinger i kveldssol. 

Hvem som er jordbær med fløte i haugen av havregrøt blant internettleverandører skjønner du fort når du leser denne enkle guiden.

Trinn 1: Sjekk om du bor i Østfold

Ta en kikk rundt huset ditt. Er det vakre svaberg, frodige åkre eller andre ting som hinter om at du befinner deg i Norges vakreste landsdel? Kjenner du lukten av svenskehandel og nyslått gress? Er naboen din av den trivelige typen som kan fikse en motor uten å ringe etter hjelp? Større enn gjennomsnittlig forekomst av Crocs, Happy Flops eller tresko? Lukter det mopedeksos i gata?

Ja?

Da bor du i Østfold og kan gå rett til siste trinn i denne guiden.

Hvis svaret er “nei”, bør du snarest mulig ta en prat med banken og finne boliger til salgs i Østfolds vakreste deler .

Deretter kan du lese de neste trinnene i denne guiden.

Trinn 2: Forstå dine behov

Før du dykker videre inn i valgprosessen, er det viktig å forstå hva du trenger. Dine internettbehov. Trenger du lynrask fart for å streame favorittseriene dine, samtidig som rakkerungene spiller Minecraft og Fortnite?

Er du en profesjonell hjemmekontorist som trenger en stabil tilkobling hjemme ? Er du kanskje en gørgod selskapsbygger som vil ha internett til bedrift ? Eller kanskje du bare trenger et skikkelig bra bredbånd på hytta ? Noe som funker?

Den flotte Østfold-bedriften Monsternett løser alle disse utfordringene på strak arm.

Trinn 2: Gjør litt forskning

Før du hopper på det første tilbudet du ser, gjør litt research.

Sjekk ut Internettleverandørene i ditt område og sammenlign hva de tilbyr.

Eller hold an. Er det virkelig nødvendig å bruke tid på da?

Sannsynligvis kan du bare hoppe over til Monsternett isteden - kongen av tilkobling for Østfoldkommunene Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og Moss.

Trinn 3: Ta en titt på prisene

Selvfølgelig betyr pris en del.

Men samtidig skal det være fryktelig billig for at du skal velge bort den udelte gleden det er å være kunde av Monsternett. Hvorfor spise kald havregrøt når du kan få jordbær med fløte til nesten samme pris? (Vi har selvsagt laktosefrie alternativer.)

Trinn 4: Sjekk kundeservice

Finnes det noe mer irriterende enn dårlig Internett? Kanskje å få tak i dem på telefon...

Noen Internett-leverandører vil helst vri seg unna at de ikke leverer det de har lovet. Sjekk hva kunder sier og hvordan de svarer disse kundene. For eksempel på Google reviews.

Monsternett funker, forresten. Første ledd i vår kundeservice er å sørge for at kundene faktisk får den løsningen de trenger. Det å ikke selge fjas hjelper veldig på kundetilfredsheten. Men om ting skulle gå galt så er vårt supportteam mer tilgjengelig enn en kaffekopp på morningen. Uansett hva du lurer på eller om du skulle ha et teknisk problem, er vi her for å hjelpe – med et smil! 😁

Siste trinn: Ring Monsternett

Å velge Internettleverandør kan være en komplisert oppgave, men i Østfoldkommunene Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og Moss er det bare én som stikker ut som en blinkende neonlysreklame på en mørk natt – Monsternett.

Vi er ikke bare din Internettleverandør; vi er din digitale bestevenn som gjør livet ditt enklere, morsommere og raskere enn noensinne.

Ring oss på 69 70 18 00 og bli en del av Monsternett-familien, der internett blir magisk enkelt!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute