!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Hytteabonnement - Ofte stilte spørsmål

Hytteabonnementet har en felles stengeperiode om vinteren fra uke 41 til påske eller 1. april. Imidlertid har du fremdeles tilgang til internett på hytta når den er stengt.

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene fra kundene våre.

Hvordan får jeg brukt hytteabonnementet om vinteren?

I hytteabonnementet ditt har du 30 klipp inkludert. Ett klipp varer i 24 timer, det betyr at du har 30 klipp/dager som du kan bruke helt fritt når abonnementet er i stengeperioden. Du vil automatisk få 30 nye klipp hver gang abonnementet stenges for sesongen, som vil være tilgjengelig øyeblikkelig. Inkluderte klipp som ikke er brukt opp, vil ikke være tilgjengelig ved neste sesong, med unntak av klipp som kjøpes utover det som er inkludert.

Saldo på antall klipp som gjenstår finner du ved å bruke SMS-løsningen, eller på Min Side. Klippene kan brukes både hjemmefra og mens du er på hytta, avhengig av hvilken metode du bruker.

Det er to forskjellige måter man kan åpne nettet på.

Åpne nettet via SMS:

Dette kan kun gjøres mens du er på hytta, tilkoblet hyttenettet via routeren, med mobildata avskrudd. Når du er tilkoblet hyttenettet, kan du gå på hytte.monsternett.no . Der vil du finne en unik kode som du sender til Monsternett via en tekstmelding. Du trenger ikke å lagre koden, da du vil få en ny for hver gang.

Det ligger en grundig oppskrift på hvordan dette gjøres når du er inne på siden og tilkoblet hyttenettet. Er du ikke tilkoblet hyttenettet, så vil du ikke få riktig side, og dermed ikke riktig kommunikasjon med antenna. Du vil likevel få opp en side som forklarer hvordan du fikser det.

Du kan velge å åpne hytteabonnementet i ett eller flere dager ved å sende en tekstmelding med ditt valg til 1963. Hvis du ikke angir antall dager, vil det åpnes for de neste 24 timene. Du kan også angi antall dager med bokstaver eller tall, eller ordet "uke" for å åpne det i syv dager.

Du vil motta en tekstmelding med bekreftelse fra Monsternett, samt saldoen for antall gjenværende klipp, og nøyaktig når tilgangen vil bli stoppet. Vi anbefaler å vente til klippet har løpt ut før du aktiverer et nytt klipp, da det vil vil avbryte klippet som alt er i bruk.

Åpne nettet via Min Side:

Ved bruk av Min Side kan du åpne nettet når som helst, og fra hvor som helst. Du finner Min Side oppe i høyre hjørne når du er inne på monsternett.no .