!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Hytteabonnement - Ofte stilte spørsmål

Hytteabonnementet har en felles stengeperiode om vinteren fra uke 41 til påske eller 1. april. Imidlertid har du fremdeles tilgang til internett på hytta når den er stengt.

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene fra kundene våre.

Hvordan får jeg brukt hytteabonnementet om vinteren?

I hytteabonnementet ditt har du 30 klipp inkludert. Ett klipp varer i 24 timer, det betyr at du har 30 klipp/dager som du kan bruke helt fritt når abonnementet er i stengeperioden. Du vil automatisk få 30 nye klipp hver gang abonnementet stenges for sesongen, som vil være tilgjengelig øyeblikkelig. Inkluderte klipp som ikke er brukt opp, vil ikke være tilgjengelig ved neste sesong, med unntak av klipp som kjøpes utover det som er inkludert.

Saldo på antall klipp som gjenstår finner du ved å bruke SMS-løsningen, eller på Min Side. Klippene kan brukes både hjemmefra og mens du er på hytta, avhengig av hvilken metode du bruker.

Det er to forskjellige måter man kan åpne nettet på.

Åpne nettet via SMS:

Dette kan kun gjøres mens du er på hytta, tilkoblet hyttenettet via routeren, med mobildata avskrudd. Når du er tilkoblet hyttenettet, kan du gå på hytte.monsternett.no . Der vil du finne en unik kode som du sender til Monsternett via en tekstmelding. Du trenger ikke å lagre koden, da du vil få en ny for hver gang.

Det ligger en grundig oppskrift på hvordan dette gjøres når du er inne på siden og tilkoblet hyttenettet. Er du ikke tilkoblet hyttenettet, så vil du ikke få riktig side, og dermed ikke riktig kommunikasjon med antenna. Du vil likevel få opp en side som forklarer hvordan du fikser det.

Du kan velge å åpne hytteabonnementet i ett eller flere dager ved å sende en tekstmelding med ditt valg til 1963. Hvis du ikke angir antall dager, vil det åpnes for de neste 24 timene. Du kan også angi antall dager med bokstaver eller tall, eller ordet "uke" for å åpne det i syv dager.

Du vil motta en tekstmelding med bekreftelse fra Monsternett, samt saldoen for antall gjenværende klipp, og nøyaktig når tilgangen vil bli stoppet. Vi anbefaler å vente til klippet har løpt ut før du aktiverer et nytt klipp, da det vil vil avbryte klippet som alt er i bruk.

Åpne nettet via Min Side:

Ved bruk av Min Side kan du åpne nettet når som helst, og fra hvor som helst. Du finner Min Side oppe i høyre hjørne når du er inne på monsternett.no .

Dette kan gjøres via mobildata på hytta, eller hjemmefra. Du trenger ingen kode, og du aktiverer antall klipp du vil. Merk at aktivering skjer straks, du kan ikke velge å aktivere et klipp fram i tid.

Viktig: Hvis du aldri har brukt klipp via Min-Side før, anbefaler vi at du aktiverer dette på forhånd. Det kan ta 1-3 dager å aktivere funksjonen første gang, da det krever en manuell sjekk for å sikre at du blir koblet til riktig abonnement. Her er hvordan:

  1. Gå til monsternett.no , og se etter  "Min side" (grå figur i høyre hjørnet).

  2. Trykk på "Be om tilgang her". Dette vil stå under den ordinære påloggingen.

  3. Vent på bekreftelse på aktivering (1-3 dager). Du vil få tilsendt en sms med en pinkode.

  4. Pinkoden bruker du for å lage deg et passord. Når det er gjort, logger du da på.

  5. Passordet kan endres straks du er inne, og skulle du glemme det, bruk "glemt passord"-funksjonen.

Problemer med å åpne hytteabonnementet?

For å aktivere hyttas nettverk, koble til strøm på antenne og ruter og manuelt koble til nettet. Gå til nettsiden hytte.monsternett.no og velg antall dager du vil ha bredbånd aktivert på hytta. Koden vil bli sendt til telefonnummeret oppgitt på nettsiden. Det ligger en grundig beskrivelse straks du har funnet riktig side. Kommer du ikke på riktig side, så vil du få en enkel oppskrift på hva som kan være galt. Har antenna strøm? Er router koblet i?

Hvordan få flere klipp for hyttebredbånd?

De færreste klarer å bruke opp de inkluderte 30 klipp som gir 30 døgn i vinterhalvåret. Men skulle du ha behov for fler, er det enkelt;

De inkluderte 30 klippene gir 30 døgn i vinterhalvåret, men du kan enkelt få flere ved å gå til hytte.monsternett.no og finne koden du trenger. Send en SMS til 1963 med teksten "hytte 123456 lade100" eller "hytte 123456 lade200" for å lade opp med 5 ekstra klipp (100 kr) eller 10 ekstra klipp (200 kr). Du kan kjøpe flere pakker.. Beløpet vil bli belastet din mobilregning.

Du kan også kjøpe større pakker med klipp ved å kontakte oss direkte.. Disse vil ikke belastes telefonregning, men faktureres.

Kan jeg overføre klipp fra i fjor?

De som er inkludert blir fornyet hvert år, mens alle tilleggsklipp du har kjøpt, men ikke brukt, vil bli overført.

Fjernstyring av ønsket aktivitet på hytta med Hytte Pluss

I vår digitale hverdag er det mer enn internett man trenger nettforbindelse til.

Få tilgang til internett og andre nettverkstjenester, som varme, alarm og overvåkning med Monsternett Hytte Pluss. Det koster 599 kr i året og blir fakturert sammen med ditt vanlige abonnement. Du kan enkelt sjekke kamera, slå på varmen før ankomst og mer.

Det gir en god "ut-hastighet", som gjør det enkelt å sjekke kamera hjemmefra, slå på varmen før dere ankommer, en liten lunk i kuldeperioder, eller kanskje starte varmen i boblebadet?

Hytte Pluss gir derimot ingen mulighet for å surfe eller benytte seg av det vanlige nettet i stengeperioden. I denne perioden (fra uke 41 fram til 1. april/påske) vil man altså fortsatt bruke klippekortene for å kunne ha tilgang til nettet som vanlig .

Har du flere spørsmål? Kontakt oss på telefon 69 70 18 00 eller send en e-post til info@monsternett.no, vi vil gjerne hjelpe deg.



Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute