!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Satser på seier mot Lørenskog. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Internett fra Monsternett i Halden Ishall siden 2006

I morgen, onsdag, er det kamp om tredjeplassen på tabellen for Comet Elite  mot Lørenskog. I Halden Ishall er det gratis wifi for alle besøkene, noe det har vært siden 2006. Levert av Monsternett, som også er kampsponsor denne dagen.

I Monsternett heier vi på lokal idrett, og har gjort det siden oppstart i 2003. Det var derfor naturlig å sponse Halden ishall med nett.

–  Skal du drive et idrettslag, klarer du deg ikke uten et bra nett. Det er grunnleggende. Vi er veldig glade for at Monsternett sponser dette for oss, så vi kan tilby gjestene våre  gratis nett på kamper. Samtidig har vi et eget nett for presse, som de bruker både til å sende inn bilder og tekst med, og streamer kampene. I tilegg har selvfølgelig vi i administrasjonen et eget nett som vi bruker i arbeidet vårt, forklarer Sindre Hov Johnsen, markedssjef i Comet Halden Elite.

Ingen klager, raskt og stabilt

Med egen infrastruktur og fri sikt leverer Monsternett stabile linjer og god nettilgang via radio, eget- og leid fiber,med eget tilbud for høyhastighetsbredbånd. Halden Ishall, med så mange brukere over så mange år, er en god referanse å måle seg etter.

–  Når du bruker internett skal du slippe å tenke over det. Gjør du det, er det oftest fordi det er noe galt. Monsternett fungerer, vi har ingen problemer eller klager på det. Og det er jo det beste beviset; Hører du ikke noe, er det bra. Vi er veldig fornøyd, opplever det som raskt og stabilt på alt det brukes til. Jeg kunne gjerne brukt dette hjemme, og anbefalt det til andre, fortsetter Hov Johansen.

Møt opp til spennende kamp

I morgen spiller altså Comet Elite mot Lørenskog i Halden Ishall, der de skal kjempe om tredjeplassen på tabellen. markedssjefen har en oppfordring;

–  Det ligger an til en jevn, tett og spennende kamp der Comet er revansjesugen etter at de tapte 3-1 mot samme lag i helgen som var. Nå satser vi på seier, og håper at haldensere skjønner at dette blir god underholdning og møter mannsterke opp

Dørene åpner klokka 18, mens kampen starter klokka 19. Har du ikke vært på kamp før, kan det anbefales. Høyt tempo og masse å se på, og en fin mulighet til å komme seg ut og hilse på andre. Hallen ligger kun fem minutters biltur fra sentrum, i Blokkveien 39.

Billetter kan du forhåndskjøpe i Comet-appen eller på https://tickets.fangroup.io/comet .

Og kampen er altså sponset av Monsternett.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute