!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Monsternetts bredbånd viktig for å holde på medlemmene

Halden Styrkeidrettslag er en aktiv klubb med solide meritter. «Solide» er også klubblokalene, for de ligger i tilfluktsrommet «Høla» på sydsiden av Halden. Der har Monsternett lagt opp bredbånd.

I 1984 og flere år framover ble det utført enormt med dugnadsarbeide ved å innrede treningslokalene for klubben i Skippergata tilfluktsrom på folkemunne kalt "Høla".

Styrkeidrettslaget lånte penger av Halden Idrettsråd og la ned mange tusen dugnadstimer for å bygge opp det tipp-topp anlegget man ser i dag.

– Her er det god aktivitet året igjennom, og av klubbens rundt 150 medlemmer er de fleste mosjonister, men vi har også 25-30 aktive løftere, som konkurerer, sier formann i klubben siden 1980 Arnulf Wahlstrøm (bildet).

Denne uka har det vært klubbmesterskap og det er levert sterke resultater bokstavelig talt, og mange nye personlige rekorder er satt.

Les mer:

* Glad for Monsternetts hjelp
* Tusener har gledet seg over gratis, trådløst nett fra Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


Stor aktivitet i Halden Styrkeidrettslags lokaler i Skippergata. Blant de 150 medlemmene er de fleste mosjonister mens 25-30 konkurerer. FOTO: Halden Styrkeidrettslag

Nye tider krever nye løsninger

Fra innflyttingen på 8o-tallet og frem til og med i dag har det skjedd store endringer knyttet til styrkeidrettslaget, som kan vise til mange medaljer i årenes løp fra norske og utenlandske konkurranser, og også en Europamester i i 1991 (Jan Erik Christiansen).

Foruten å fornye utstyret har man også inngått en sponsoravtale med Monsternett om levering av bredbånd inn bak de tykke veggene i tilfluktsrommene.

– Dette med bredbånd har vært viktig for oss, for å beholde våre medlemmer. Mange mennesker bruker mye tid på Internett og i sosiale medier, og det å være tilgjengelig via digitale medier er også viktig. Det gjelder å følge med i tiden, sier Arnulf.

Derfor har bredbåndet fra Monsternett, som rent teknisk er lagt opp med en bredbåndsantenne utenfor «Høla», kabler inn til flere aksesspunkter og spredning til alle de tre treningssalene på rundt 400 kvadratmeter, vært viktig for klubben.

– Vi er veldig godt fornøyde med denne avtalen med Monsternett, som sponser oss med bredbånd, og det er viktig ikke bare for den enkelte som trener her, men også underveis i mesterskap i lokalene, der resultatlister og andre oppdateringer legges ut, sier han.

Per i dag konkurrerer Halden Styrkeidrettslag med flere treningssentre i byen om oppmerksomhet, men det tar Arnulf Wahlstrøm med stor ro.

– Her trimmes det regelmessig i rolige omgivelser, og vi får tilbakemeldinger på at vi har et positivt miljø for menn og kvinner, der alle kan være med på egne premisser, sier han.

Les mer:

* Gratis bredbånd til idrettslag og andre fra Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


HSI har i dag et treningsanlegg i Skippergata tilfluktsrom med 3 treningssaler på til sammen ca. 400 kvm pluss romslige garderober, dusjanlegg og badstuer for begge kjønn. FOTO: Halden Styrkeidrettslag

"Veteran" i ordets egentlige forstand

Styrkeidrettslaget ble stiftet 25. november 1962 og het da Halden Vektløfterklubb.

Treningen foregikk den første tiden på Os skole (pikeskolen) og fra 1966 i den gamle yrkesskolen i Tistedal. I 1974 fikk klubben treningslokaler på Remmen skole og fra 1984 egne lokaler i Skippergata.

Arnulf Wahlstrøm flyttet til Halden i 1969, og året etter var han med på å restarte Halden Styrkeidrettslag.

– Jeg ble formann i klubben i 1980 og har vært det siden. Flere ganger har jeg bedt om avløsning, men det har vist seg vanskelig, så inntil videre holder jeg koken, sier han.

Wahlstrøm er selv regelmessig i trening for å vedlikeholde, noe 76-åringen mener er viktig med økt alder.

– Ja, det å trene er positivt for kropp og sjel, og det er viktig for oss alle, sier han.

Treningsutstyret er omfattende med både faste treningsmaskiner og løse vekter. Dessuten er det mange internasjonale styrkeløftstenger med skiver, benker og knebøystativer for de som satser på styrkeløft.

Flotte treningsfasiliteter

HSI har i dag et treningsanlegg i Skippergata tilfluktsrom med 3 treningssaler på til sammen ca. 400 kvm pluss romslige garderober, dusjanlegg og badstuer for begge kjønn.

I tillegg er det solrom, klubbrom og en lang korridor med trimsykler, tredemølle og sittegrupper.

Treningsutstyret er omfattende med både faste treningsmaskiner og løse vekter. Dessuten er det mange internasjonale styrekløftstenger med skiver, benker og knebøystativer for de som satser på styrkeløft.

Treningstilbudet i HSI er variert med utstyr for både trimmere, seriøse styrketrenere og konkurranseløftere.

Majoriteten av medlemmene er trimmere, da HSI er et rimelig og bra alternativ for trening.

Nye medlemmer blir tatt imot av egne trenere 2 ganger i uka, og nedre aldersgrense for å melde seg inn er 14 år.

Halden Styrkeidrettslags lokaler har adresse Skippergata 11 - 1767 Halden.

Du finner Halden Styrkeidrettslag på Facebook HER

HSI har mye informasjon om klubben og treningsaktiviteter på sin hjemmeside HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute