!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Det er en stor spennvidde blant de nyregistrerte, når det gjelder bransjer. Se lenken til Brønnøysundregistrene med oversikten.

Gratulerer med nyetablering og lykke til!

30 selskaper har fra årsskiftet blitt «nyregistrert» i Halden. Det er alltid hyggelige med optimisme og nye krefter i næringslivet.

I Brønnøysundregistrene er det hele 30 treff, når man søker på "nyregistrering" av foretak for Halden fra og med 1. januar til og med februar i år.

En del av registreringene dreier seg reelt sett om helt nye firmaer, men noe er "justeringer", som for eksempel at et firma har fått nye styremedlemmer, har skiftet fra enkeltmannsforetak til AS eller annet "teknisk".

Det er en stor spennvidde blant de nyregistrerte, og næringsaktiviteten strekker seg fra "towing service" via tannlegetjenester til management for investering.

Spennende!

Monsternett ønsker alle nye selskaper velkommen og lykke til!

Listen fra Brønnøysundregistrene for perioden januar - februar i år finner du ved å trykke her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute