!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Så er masta i Ullerøy på plass. Tirsdag 13. juni gjenstår kabling og tilkobling av elektrisitet.

Får signaler i masta i sommer

I løpet av kort tid vil beboere på Ullerøy, Høysand og på nærliggende øyer kunne nyte godt av signaler fra toppen av masta ca. 85 meter over havet.

I Ullerøy bor de fleste langt unna nærmeste telefonsentral. Det er også varierende kvalitet på tilbudet av mobilt bredbånd. I realiteten er det derfor mange som står uten et godt bredbåndstilbud.

Monsternett bygger ut et nett på Ullerøy, slik at beboerne får et bredbåndstilbud med en hastighet og kvalitet som tilsvarer det man får i mer sentrale strøk.

Tirsdag 13. juni ble en 12 meter høy mast reist på på toppen av Liatoppen 70 meter over havet i Ullerøy.

Sverre (t.v.) og Lasse måler opp kabler før kranbilen kommer.

Kranbilen fra Morten Juliussen i Halden løftet den 12 meter høye masta på plass på fundamentet i fjellet rundt 70 meter over Skjebergkilen.

Fantastisk utsikt

Liatoppen i Skjeberg ligger i et skogsområde høyt over Skjebergkilen.

Da masta ble reist tirsdag var det strålende sol, og Sverre og Lasse hadde fin utsikt ca. 85 meter over havoverflaten fra toppen av masta.

Hytter og hus med fri sikt til Liatoppen i Høysand-, Ullerøy-området og Karlsøy har nå muligheten til å få solid bredbåndskapasitet via trådløse signaler fra Monsternett.

Lang erfaring med hyttemarkedet

Monsternett har lang erfaring med områder, som på Ullerøy.

Halden-baserte Monsternett bygde i 2010 flere master på vegne av Hafslund i prosjektet «Digital allemannsrett i Østfold – Bredbånd til alle innbyggere og næringslivet i Østfold», og ble også engasjert til å bygge flere master i et lignende prosjekt i Akershus som ble ferdigstilt i november 2011.

Halden-selskapet, som har flere tusen kunder i hjembyen, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler har atskillige slike prosjekter og master i egen regi, og bygger stadig ut i både eksisterende og nye områder for å bedre bredbåndsdekningen.

Hakkete og tregt bredbånd, filmer som stopper opp.

Slik behøver det ikke være. Se saken HER

Ukomplisert, raskt og stabilt

Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Med hytteabonnementet fra Monsternett får du enkelt og skikkelig bredbånd på hytta.

Du slipper å gjøre noe som helst selv:

*Montering er inkludert i etableringen

*Monsternett kommer til deg og vi fikser alt

*Når vi drar fra hytta etter montering er du på nett

Hvis du vil vite mer, ta kontakt med oss - klikk HER og finn telefonnumre og kontaktskjema.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute