!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Eksperten som tar deg til toppen av Google

Kai Henning Melberg lever av å gjøre andre synlige på nett. Møt mannen som tar kundene til toppen av Google.

Kai Henning Melberg har nettopp rundet 43 år. Han er gift med Cindy, som han traff på Hawaii i 1988. - Hun er en ekte Yankee som elsker Halden. Det ække gæærnt det, altså, flirer Kai Henning. Sammen camper de på Hvaler, sykler i marka og går turer langs sjøen. Det han brenner mest for ved siden av familien er jobben sin.

- Å være til stede og synlige på webben er helt essensielt for alle bedrifter, sier Kai Henning. - Det er så mange bedrifter som har så mye bra å komme med, men som nesten ikke synes i det hele tatt. Si du leverer noe, hva som helst. For eksempel campingvogner. Da er det jo en fordel om du dukker opp blant søkeresultatene når noen prøver å finne en campingvogn. Det er det jeg jobber med, forteller han.

- Men det er vel ikke bare-bare...?

Nei, det er ikke bare-bare. Og konkurransen er knallhard, kan jeg love.

- Hvordan jobber du?

- Jeg jobber først og fremst med å finne ut hva det er kunden ønsker å synliggjøre av det han driver med. Selger man hageslanger så må man dukke opp når noen søker på hageslanger, hageutstyr og lignende. Derfor går jeg inn og gjør en kartlegging sammen med kunden. Deretter går vi gjennom hjemmesidene og justerer på overskrifter, bilder, tekst og innhold. Ofte er det enkle ting som skal til.

- I tillegg til å optimalisere sidene for søkemotorene hjelper jeg også til med betalt annonsering, det vil si for eksempel Google Adwords. Kombinasjonen av vanlige nettsøk, såkalt organiske søk, og annonser gjør at Kai Henning kan garantere bedriftene økt trafikk og dermed høyere inntjening.

Kai Henning samarbeider med Monsternett om hjemmesider, verktøy og tjenester som kundene trenger. - Monsternett har et publiseringssystem som fungerer helt ypperlig nettopp for kunder som er ute etter det jeg leverer. Monsternett har høy teknisk kompetanse, men forstår samtidig hvordan markedet fungerer og hvordan kundene tenker. Jeg har funnet meg en kjempegod samarbeidspartner, avslutter Kai Henning Melberg.

Float finner du her: http://www.float.no/

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute