!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Gratis internett skaper begeistring

NSB tilbyr gratis internett, de fleste bibliotek og mange skoler gjør det også, men fram til nå så har det ikke vært så mange muligheter til å komme seg på internett helt gratis utenfor bygninger (eller tog).  Det har vi i Monsternett tenkt å gjøre noe med.

Haldenserne er som folk flest og bruker internett til alt mulig; fra betaling av regninger, til kontakt med venner, spill og lesing av aviser. Og de er på internett med datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. Og de ønsker å være på internett overalt. Det ønsker vi også.

Gratis internett - hva gjør det med deg?

Er det slik at du oppsøker steder hvor du kan få gratis internett? Og vil du være mer på internett dersom det er gratis? Det er en interessant problemstilling. Og selv om vi kanskje ikke får svaret med det første, så håper vi i hvert fall at det kan hjelpe gågata i Halden. Det hadde vært utrolig bra dersom gratis internett vil gjøre at flere oppsøker gågata. Mange butikklokaler står tomme, og vi har innsett at noe må gjøres for å tiltrekke flere personer til denne delen av byen.

Gratis internett i gågata

Vi har derfor bestemt oss for å tilby gratis internett i gågata i Halden. Og, det er ikke slik at du bare får tilgang ute, men målet er at du også skal ha tilgang mens du er i butikker og på kafe eller restaurant. Søk på trådløse nettverk og velg nettverket som heter "gratis_internett". Du trenger ikke brukernavn eller passord, og du kan bruke det 3 timer hver eneste dag. Det holder forhåpentligvis for de aller fleste. I tillegg er det slik at dersom du f.eks. venter på bussen og bruker 20 minutter på internett, så vil det være sånn at når du kommer tilbake til gågata den samme dagen, vil du automatisk ha 2 timer og 40 minutter igjen (den dagen).

Hva synes du, vil du bruke gratis internett i gågata?

Vi ønsker å gjøre en forskjell, og vi vil gjerne ha tilbakemeldinger. Tror du at dette vil gjøre at flere kommer til å bruke gågata?

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute