!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Godt å få rask hjelp fra Monsternett

Vannvogna Konsert & Kunsthall i Halden slet med dårlig bredbånd i sommer, og fikk raskt hjelp fra Monsternett.

– Det vært veldig mye folk innom hos oss i sommer og det er også svært mange tilreisende, som besøker Halden i denne sommeren samt en hel del haldensere, forteller Tetyana Stang Lund (bildet) hos Vannvogna Konsert & Kunsthall i Halden, der det tilbys god stemning både ine og ute.

– Vi hadde dårlig internett her og trengte umiddelbart å komme i kontakt med en bredbåndsleverandør. Så spurte vi Monsternett om de kunne hjelpe oss. De var her og fikset det hele på noen få timer og det har fungert vidunderlig, sier hun og legger til:

– Vi trenger å ha stabilt bredbånd knyttet til den daglige driften av serveringsdelen og annet administrativt, så denne raske hjelpen fra Monsternett var flott for oss.

Mer om Vannvogna Konsert & Kunsthall

Artikkelen fortsetter under bildetVannvogna Konsert & Kunsthall tilbyr kultur både innendørs og på utescene i bakgården.

Gledesspreder i Halden sentrum

Vannvogna Konsert & Kunsthall inneholder selskapslokaler, kafe, konsert- og utstillingslokaler.

Tetyana og mannen Emil overtok bygningen i Storgata i april 2015 og har gradvis pusset opp bygningen.

– Gjennom årene har det vært atskillig aktivitet i huset med dans, kino barne- og ungdomstilbud, julemarked, litteraturarrangementer, musikaler, teater og mye annet.

– I dag er det stor aktivitet i huset og det er fokus primært på konserter og utstillinger samt kafedrift, sier Tetyana.

Det er også selskapslokaler i huset som rommer mange.

– Det er hyggelig at mange kommer innom her. Særlig folk fra Oslo, som var her tidlig på sommeren, synes jo det var ekstra koselig å sette seg ned der de kan bestille seg en øl eller to, for det har vært ganske strenge forhold i Oslo det siste halvannet året etter at pandemien kom, forteller hun.

Vannvogna Konsert & Kunsthall er en ivrig konsertarrangør og det er mye bra musikk å vente på Vannvogna-scenen i august.

I anledning «Halden Borderline singer-songwriter festival», som går av stabelen  19- 22.august skal  Hege Brynildsen, Unni Wilhelmsen, Lars Lillo-Stenberg, Living Alma, Ary Morais  opptre på Vannvogna.

– Vår konsertsal er akustisk prosjektert og har kapasitet på 250 på arrangementer med stående publikum og 120 på sittende. I framtiden skal kapasiteten utvides betydelig, sier Tetyana.

Mer om «Halden Borderline singer-songwriter festival»

Artikkelen fortsetter under biledet


«Halden Borderline singer-songwriter festival» går av stabelen  19. - 22.august

Spennende bakgrunn

Ekteparet Tetyana og Emil har en spennende fortid fra filmbransjen, før de slo seg ned i Halden og startet opp i Storgata 16.

Emil Stang Lund (født 27. mars 1963 i Boston) er norsk filmregissør. Han har arbeidet med film siden 1982 og debuterte som kortfilmregissør i 1986.

Kortfilmen «Den nye kapellanen» (1988), etter en novelle av Hans E. Kinck, vant Amandapris og ble senere kinolansert i trespann med to andre Kinck-filmer under tittelen «Flaggermusvinger» i 1992.

Lund har også regissert spillefilmen «Jomfruene i Riga» (1996), en komedie med utgangspunkt i norsk-baltiske relasjoner.

Tetyana Kryvytska Stang Lund er utdannet både som skuespiller og varietékunstner, og har i tillegg en mastergrad i film- og fjernsynsregi fra Det statlige institutt for teaterkunst i Kiev.

Hun har produsert og regissert, samt vært programleder, for en rekke ulike tv-program.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute