!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Du kan bli med å markedsføre de mange sommeraktivitetene i Halden via Monsternetts gratis bredbånd i sentrum.

Det ligger an til en knallhelg i Halden og du kan bli med og markedsføre byen

Tons of rock, Mat- og havnefestivalen, sol & sommer og Halden! Her burde det være noe for enhver smak, og du kan være med å markedsføre byen vår via sosiale medier.

Kommende helg skjer det mye i Halden, og flere titusener tilreisende skal enten delta på Tons of rock eller på Mat- og Havnefestivalen eller kanskje til og med begge deler.

Mat- og Havnefestivalen gjennomføres i området rundt Indre Havn fra 23. - 25. juni, og enten du kommer sjøveien, per bil eller til fots, lover arrangørene masse fine opplevelser fra festivalen åpner fredag klokka 17.00 og til og med festivalen avsluttes søndag.

Det er tivoli, Sjøredningsselskapets Elias kommer på besøk, det er trubadurer, DJ Strøm, live underholdning på Torget lørdag, Gudstjeneste samme sted søndag og masse lekre båter å se på.

Og selvfølgelig mat i lange baner!

Les mer om 2017-utgaven av Mat- og Havnefestivalen HER

Matmarked med representanter fra mange matkulturer i Europa til Halden kommende helg.

International Food Market

Matmarkedet og alle salgsboder er åpne under hele Mat- og Havnefestivalen, og det blir internasjonalt matmarked i Halden.

I år stiller rundt 25 handelsfolk fra blant annet Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Holland og Polen iført sine tradisjonelle drakter, og danner grunnlaget for et fargerikt og livlig marked med masse fristelser.

Det rigges til matboder som kan friste med ulike varer fra en rekke land.

For matelskere er det eksempelvis en unik sjanse til å kjøpe spennende og delikat mat som Bretagnekjeks, oliven, pølser, oster av alle slag, Spansk Paella, Hollandske pannekaker, Franske crepes, grillede nøtter, franske og italienske fristelser, tyske pølser, godterier, samt andre produkter og håndverk fra en rekke land.

– Det gir nærmest en følelse av å være på marked i Europa, sier Olivier Simonin, som er markedsarrangør.

I over åtte år har dette markedet besøkt en rekke byer over hele Storbritannia, og de siste årene har markedet også gjestet Sverige og flere byer i Norge. Markedet har blitt svært positivt mottatt, og har blitt et morsomt innslag i bybildet. Det er primært tradisjonell mat, håndverk og andre autentiske produkter.

Du finner mer informasjon om det internasjonale matmarkedet HER

Stream gratis og markedsfør Halden!

Når du er i sentrum av Halden, på syd eller nordsiden av Tista, så husk at du kan benytte Monsternetts trådløse bredbånd gratis til å streame med.

Vårt bredbånd er lett å finne rundt hele gjestehavna, på Torget og ellers helt opp til Busterudparken på nordsiden.

Bli med og markedsfør den flotte byen vår disse sommerdagene, der det er mye liv og røre i Halden!

Les mer om Monsternetts gratis bredbånd i sentrum HER

Fjerde året for Tons of rock-suksessen

Norges største Rock og Metalfestival på fantastiske Fredriksten Festning i Halden går av stabelen i dagene 22. - 24. juni-2017.

Fredriksten Festning er unik som konsertarena nasjonalt og internasjonalt og gir en helt ny dimensjon til festival- Norge.

Tons of Rock har på sine tre tidligere kjøreår etablert seg som den viktigste arenaen for internasjonale og nasjonale rock og metal band her til lands.

Link til TORs offisielle nettsider finner du HER

Været ser lovende ut!

Bortsett fra en del regn på fredag vil de fleste av dagene Tons of rock og Mat- og Havnefestivalen pågår være preget av oppholdsvær og enda bedre; Sol!

Se langtidsvarselet fra Yr.no HER

Verdt å merke seg hvis du kjører bil i Halden til helgen

Mat- og Havnefestivalen gjennomføres i området rundt Indre Havn, og samme helg som Tons of Rock gjennomføres på festningen, så det vil være mange mennesker i Halden i helgen.

Arrangementet i sentrum medfører en del endringer som kjørende bør være særlig oppmerksom på.

•Torget: Her blir det parkeringsforbud fra 21. juni klokka 07.00. Veiene inn mot Torget vil bli sperret.
•Borgergata: Her blir det parkeringsforbud (all stans forbudt) fra 21. juni klokka 15.00. Norske Skog kommer til å kjøre i Borgergata med sine store lastebiler. Derfor er det spesielt viktig at det ikke parkeres her.
•Fisketorget: Bussterminalen flyttes midlertidig til Fisketorget. Derfor stenges Fisketorget for parkering fra 22. juni klokka 0700.
•Tollbugata: Det kommer til å være matmarked og tivoliboder i Tollbugata. Derfor vil denne gata bli sperret for all trafikk fra 23. juni klokken 07.00.
•Jernbanegata: Det blir tivoli på parkeringen til Bane Nor i Jernbanegata. I den forbindelse blir det skiltet overgangsfelt over Jerbanegata og hastigheten blir senket til 30 km/t.

Alle disse trafikkendringene gjennomføres i samarbeid med politi og arrangør.

Som bilist har du en generell frist på 24 timer til å føye deg etter ny skilting. For å gjøre det enklere for deg å planlegge kjøring og parkering informerer vi tidlig. Vi vil også sette ut skilt i god tid.

På kvelden søndag 25. juni startes arbeidet med å fjerne alle midlertidige sperringer og fra mandag 26. juni klokken 0700 vil trafikkmønsteret være som normalt igjen i Halden sentrum.

God sommer Halden!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute