!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Stabilt og raskt bredbånd på hytta med fri bruk når du trenger det

Har du hytte langt ute i skjærgården og ønsker deg et nett uten begrensninger? Muligheter for hjemmekontor på hytta, samtidig som poden ser på film? Men samtidig slippe å betale for det når du ikke er der på vinteren?

Bredbånd og tilgang til nett er nå nesten like viktig for en husstand som strøm, veier, vann og avløp. Hyttefolk tar i bruk stadig mer bredbånd, og kapasiteten bygges ut av bredbåndsleverandørene, men langt ifra overalt og med tilstrekkelig kapasitet.Samtidig ønsker du kanskje ikke å betale for et fullt abonnement når du kun er på hytta noen måneder i året.

Fri bruk i sommerhalvåret

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april  og ut uke 41 (kommer påsken før 1. april vil det åpnes til påske). I den perioden fungerer nettet akkurat som det gjør hjemme, uten datakvote.

Hytteliv er ikke helt som før, ikke minst har pandemien påvirket dette. Noe som fort gjør at vi får de samme behovene på hytta som hjemme. Hvor deilig er det ikke å ha muligheten til å ha hjemmekontoret på hytta når vær, årstid og anledning gjør det ekstra fristende? Samtidig føles det fort unødvendig og dyrt å betale for hele året når du bare er der på sommeren. Dette har vi tatt høyde for, og laget et eget hytteabonnement som er åpent kun i sommerhalvåret, forklarer Vegard Svanberg, daglig leder i Monsternett.

Nettkvoter på vinteren

Men også utenom sommersesongen er det muligheter for å få nett på hytta. Salgsleder Heidi Svanberg utdyper;

I den stengte perioden, fra oktober til mars, har du et klippekort på 30 klipp som er inkludert i abonnementet. Hvert klipp gir fri bruk av nett i 24 timer, og du aktiverer så mange eller så få klipp du ønsker av gangen. Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Aktivere via nett eller mobil

Det er to forskjellige måter å aktivere nettet gjennom klippekortløsningen utenom sesong;

  1. Min Side:
    Logge inn på Min Side med kunde-  og mobilnummeret ditt.  Du får så tilsendt en kode på sms som du skal bruke til å fullføre registreringen. I tillegg til å kunne åpne klipp og kjøpe ekstra klipp har “Min Side” en rekke andre nyttige funksjoner. Du kan se og endre adresse, mobilnummer og epost og få oversikt over fakturaene dine og abonnementene dine.

  1. Sms-løsning:
    Gå inn på hytte.monsternett.no via det trådløse nettverket du har på hytta. Der får du en unik kode som sendes til Monsternett i en tekstmelding. Du får velge hvor mange døgn du vil åpne for. Svaret sender du på sms til 1963. I retur får du en bekreftelse og en saldo på hvor mange klipp du har igjen, samtidig som nettet er åpent for bruk.

Fri bruk og stabilt nett

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd, og du er ikke avhengig av kabel eller fiber. Når det er fri sikt mellom en av Monsternetts mange sendemaster fram til din hyttevegg kan du glemme datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Montering er inkludert i etableringen, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti .

Når vi bygger ut, sørger vi for at det er nok kapasitet til normal bruk hele året. Dermed tar vi også høyde for slikt, og legger inn nok kapasitet til at nettet skal ta unna trafikken også i travle perioder på året.Hos oss vil du derfor ikke oppleve at nettet står stille selv når mange bruker nettet samtidig, forklarer Adrian Overvik, prosjektleder i Monsternett.

Årsabonnement

Hytteabonnementet er et årsabonnement som faktureres og betales i januar hvert år. I det året du kobles opp for første gang, betales det full pris om du starter mellom januar og mai, siden nettet ikke kobles på før 1. april eller til påske, alt etter hva som kommer først.

Fra og med juni, når nettet er åpent, gjøres det en trinnvis nedtrapping av abonnementsprisen basert på datoen du ble oppkoblet. Det vil si at prisen på første faktura avhenger av når du blir koblet opp etter 1. juni. Første faktura dekker derfor inneværende år, mens faktura for neste år kommer i januar året etter. I abonnementet er montering, utendørs antenne, kabel, innvendig ruter og strømforsyninger inkludert. Et nett som er raskt, stabilt, har fri kvote og som ikke påvirkes av vær og vind, avslutter Overvik.

Ønsker du heller et helårsabonnement på hytta, er dette selvfølgelig også mulig. Om det er noe annet du lurer på, kan du finne svar her .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute