!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternett fornyer og utvider for kunne å ta imot økt pågang av kunder.

Bygger ut og forsterker nettet for å møte kundeøkning

2017, 2018 og 2019 går inn i Monsternetts snart 16 år lange historie, som «årene vi bygget ut og forsterket nettet» mer enn noen år tidligere.

– Kundene strømmer på, og vi forsterker allerede eksisterende bredbåndsnett og bygger ut i nye områder, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

I 2017 stod masta på Liatoppen i Sarpsborg 70 meter over havet ferdig, men allerede året etter måtte kapasiteten forsterkes radikalt.

– Folk i området oppdaget at vi hadde kommet. De hadde ikke hatt særlig godt bredbånd fra før av, og slet med «kobberkabler beregnet for telefonsamtaler» eller dyre datapakker fra mobiltelefonleverandørene, som alternativer.

– Da det ble kjent at Monsternetts bredbånd var i området Høysand, Ullerøy og på Karlsøy, og de kunne surfe stabilt og raskt helt uten datapakker via vår mast på Liatoppen, skjøt henvendelsene i været.

Han forteller at det samme har skjedd etter utbyggingene på Hvaler der masten på Nordenga (2018) dekker enorme områder , samt at master og sendere på Kjøkøy, Vikertangen, Rådhuset på Skjærhalden, Korshavn, Herføl, Papper, Stormmusberget og andre steder har solid trøkk.

Sommer på hytta med Monsternett

Artikkelen fortsetter under video

Små og korte avbrudd under arbeidene

Monsternetts kunder finnes i Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og på Hvaler, og det er en blanding av privat-, hytte- og bedriftskunder.

– Vi leverer i dag bredbånd over fiber og trådløst, og det er det trådløse, radiobaserte de fleste bestiller. Kundemassen er i solid vekst, sier Vegard Svanberg.

I nærmere 16 år har selskapet han eier og jobber i bygget seg opp og blitt en svært stor aktør i hyttemarkedet langs Østfoldkysten, og Monsternett vokser også på bedrifts- og privatmarkedet.

– Når vi nå oppgraderer og forsterker nettet vi allerede har kombineres dette med utbygging.

– Eksisterende kunder vil få korte avbrudd på 1-30 minutter mens vi foretar disse justeringene. Vi varsler på forhånd via Facebook. Jeg anbefaler derfor alle våre kunder til regelmessig å følge vår Facebookside , fordi vi der gir vi mange opplysninger til kundene.

– Bedrifter og kommuner i vår kundemasse varsles gjerne over mail i tillegg, forteller han.

Han nevner Ullerøy i Sarpsborg, Sponvika i Halden og Hvaler generelt, som områder det vil komme justeringer i.

– Det byttes radiolinker mellom sendere så de får bedre kapasitet, og vi skifter ut antenner på sendere med antenner med høyere kapasitet. Våre kunder kan bare glede seg, sier han.

Adresser, epost og telefonnumre til Monsternett finner du her

Raskt, stabilt bredbånd i Østfold - ta kontakt

Artikkelen fortsetter under bildet

Hvor langt unna Monsternetts sendermast kan du få signaler?

* Teknologien Monsternett bruker er basert på radiofrekvenser som krever fri sikt mellom senderen vår og mottakeren hos deg. For eksempel kan det være greiner, busker, trær eller et annet bygg som hindrer siktlinjen til deg. Montørene må derfor ta en manuell vurdering i hvert enkelt tilfelle.

* Generelt har vi god dekning i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler. Signalene fra sendermast til antenne kan gå flere kilometer med fri sikt.

* Nettet fra Monsternett er både raskt og stabilt og påvirkes ikke av vær og vind. Det er sjeldent utfall, selv om det selvfølgelig av og til kan oppstå feil og problemer hos oss akkurat som det gjør hos andre. I de tilfellene vi har feil, forsøker vi å få feilen rettet så raskt som mulig. I tillegg informerer vi på Facebooksiden vår.

* Bredbåndet vårt har følgende garanti: Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100 prosent fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute