!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

En liten lapp på dørhåndtaket forteller at din hytte kan få Monsternetts hyttebredbånd.

Mer enn 120 hytter på Hvaler kan få bredbånd fra Nordenga-masta

Monsternett har satt inn høygiret på å sjekke dekning til heldige hyttekunder på Nordenga og omegn.

Monsternetts åtte meter høye mast for trådløst bredbånd på Nordenga på Hvaler er full drift og kundene kobler seg til en etter en.

Denne høsten har "dekningsduoen" Heidi og Remi fra Monsternett vært på tokt, og kan slå fast at hele 120 hytter med fri sikt kan få stabilt, trådløst bredbånd fra masta til å begynne med.

– Nå har vi satt inn høygiret på å sjekke dekning til heldige hyttekunder på Nordenga og omegn. Vi har sanket inn godt og vel 120 hytter, som har dekning mot denne masten og flere vil det bli, sier Anders Remi Rusten.

Heidi Svanberg og Remi har vært på farta og informert hyttekunder rundt Nordenga-masta om mulighetene for god bredbåndsdekning.

– Det henger en liten "Hytteliv"- lapp på dørhanken. På lappen forklarer vi hvor enkelt det er å få godt og stabilt bredbånd til hytta. De som har fått lappen kan vi garantere har muligheter for Monsternetts bredbånd, fordi vi fysisk har vært på stedet og sjekket, sier Remi.

Meld interesse for trådløst bredbånd fra Nordenga-masta HER

Artikkelen fortsetter under bildet.

DEKNINGSDUOEN Heidi Svanberg og Anders Remi Rusten har vært på befaring på #Hvaler. Mer enn 120 hytter kan få Monsternetts bredbånd fra Nordengen-masta.

Ingen datakvoter, stabilt og enkelt

For enkelte er bredbåndet Monsternett leverer nær sagt det eneste hytte-alternativet. Det finnes kanskje ikke telefonledninger med tilstrekkelig kapasitet eller fiber i hytteområdet. Da er bruk av data via mobiltelefon eller Monsternetts trådløse bredbånd det eneste alternativet.

– Vårt bredbånd har ingen datakvoter, i motsetning til 4G mobilt bredbånd, og Monsternetts bredbånd er stabilt og raskt. Vi har hatt enormt med henvendelser fra hyttefolk i flere år nå. Når hele familien bruker data på hytta er vårt bredbånd naturlig nok svært populært, sier Remi.

Nordenga-masten dekker øst og nord-øst på Spjærøy. Det vil si Sand, Sydengen og Basto med tilstøtende områder, samt ned Asmalsund.

– Der er det mange som har ønsket seg trådløst bredbånd fra oss i dette området, og flere og flere kobler seg til, sier han.

Meld interesse for trådløst bredbånd fra Nordenga-masta HER

Artikkelen fortsetter under bildet.

EN LITEN ANTENNE PÅ HYTTA (den hvite lille boksen på bildet) så er det gjort, og du får raskt og stabilt bredbånd.

Populært hyttebredbånd

Monsternett har hatt stor suksess med sitt trådløse bredbånd på Hvaler, og det er satt opp større master på Kjøkøy, Vikertangen, Rådhuset og Korshavn. I tillegg er det diverse undersendere plassert på hytter og hus på Herføl, Papper, Stormmusberget og andre plasser.

Hytteabonnementet mange ønsker seg er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som du ville ha gjort hjemme, og det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger eller datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars får du et klippekort på 30 "klipp".

– Via SMS kan du åpne nettet i et døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul- eller vinterferie i stengeperioden, forteller Remi.

Når Monsternett har vært på hytta di med en av sine montører er du tilkoblet Internett, har fått en egen ruter og du behøver ikke gjøre noen ting selv.

– Så har vi 30 dagers "100 prosent fornøyd-garanti". Dersom du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100 prosent fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene uten diskusjon, sier Remi.

Bestill internett til hytta

Her er den nye masta på Nordenga

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute