!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bredbåndhastighet - test om du får det du betaler for

 

Dersom du merker at hastigheten på bredbåndet ditt er lavt, så er det ikke alltid problemet er hos deg. Det kan være at hjemmesiden du besøker har mye trafikk og det avhenger også av serveren hjemmesiden ligger på. Men, det kan også være at du har problemer med hastigheten på bredbåndet ditt.

Den enkleste måten å teste hvilken bredbåndhastighet du har er å bruke ulike "speedometer" på nett. Det tjenesten gjør er som regel å laste ned informasjon og deretter regne ut hvor lang tid det tar, og utfra resultatet så viser de deg din bredbåndhastighet . De laster også opp informasjon for å teste hastigheten opp. Testene kan være noe upresise, så du bør ikke stole 100% på resultatet, men du får i hvert fall en god indikasjon på hvilken hastighet du har.

Bredbåndhastighet - 7 tester

Vi har funnet fram til syv ulike tester som vil hjelpe deg å få oversikt over din bredbåndhastighet . Fire av testene er utenlandske, og tre av dem er norske. Listen begynner med de tre norske.

Du trenger ikke bruke alle 7 testene, men grunnen til at vi har tatt med flere og både norske og utenlandske, er at du vil få en bedre forståelse om resultatet er til å stole på dersom du tar mer enn en test.

Det er mange faktorer som avgjør hastigheten, og en slik test tar ikke med alle.

En ting mange ikke tenker på er at dersom du bruker trådløst nett, vil det i seg selv ofte være en begrensning i forhold til om du bruker nettverkskabel. Den faktiske hastigheten du får i et trådløst nettverk kan påvirkes av alt fra møbler og vegger til utstyr og konkurrerende radiobølger. Og det kan være noe av forklaringen dersom du har lavere hastighet enn det du burde hatt. Så prøv med en kabel om du er usikker.

Er du fornøyd med din bredbåndhastighet?

Vi håper du tar kontakt med oss dersom du har noen spørsmål om bredbånd generelt og bredbåndhastighet . Og husk, vi har en unik fornøyd-garanti, og vi gjør alt vi kan for at du skal være 100% fornøyd med oss.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute