!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Har du noen gang trengt en server?

Mange har opplevd å ha behov for en server i kortere eller lengre perioder. Men det er ikke alltid så lett å vite om tjenesten fungerer slik den skal uten å kjøpe den først. Det gjør vi noe med i dag.

Fra og med i dag lar vi deg nemlig prøve en server i 14 dager før du bestemmer om du vil ha den videre. Helt uten kjøpsforpliktelser.

Cloud server-knapp

Virtuell server for alle

Tjenesten heter MonsterVPS og lanseres i dag. Dette er ment som en low-end, helt enkel tjeneste for de som har kunnskaper nok til å drifte sin egen server.

Du velger selv hva du bruker den til, men typisk bruk er for eksempel hjemmesider, e-post, backup, sekundær navnetjener, sekundær mailserver og så videre.

Du får full root-tilgang til Debian Stable, tilgang til admin-panel for restart, reinstallasjon og snapshot. Du får også en fast IP-adresse, fri bruk av båndbredde og mulighet for flere IP-adresser og IPv6.

Det tar kun 2 minutter å opprette, og du kan prøve helt uten kostnad i 14 dager.

Prøv her: http://vps.monsternett.no/

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute