!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Mange bruker gratis internett i gågata

Vi har vært nysgjerrige på om det er mange som bruker det trådløse nettet i gågata. Vi har hatt et håp om at spesielt en del ungdom skal bruke det på dagtid, men vi håper også at ryktet om gratis internett i gågata skal spre seg til resten av Haldens befolkning.

Det har vært utrolig morsomt å få så mange positive tilbakemeldinger på at vi har lansert gratis trådløst internett i gågata. Det vil si at du nå kan surfe helt gratis 3 timer per dag, hver eneste dag, uten å betale noe.

Det er ikke vanskelig å legge merke til at det er mange som trykker på mobiltelefon mens de befinner seg i gågata, og vi har også lagt merke til en og annen med nettbrett. Men hvor mange er det egentlig som bruker det trådløse nettet?

Vi har sjekket statistikken, og vi er veldig fornøyde med at over 200 personer har brukt det trådløse nettet hver eneste dag.

Men, som sagt, vi håper at mange flere vil bruke nettet framover.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingene vi har fått. Takket være noen konkrete tilbakemeldinger setter vi nå ut ekstra sendere for å gjøre dekningen enda bedre; spesielt i parken og området nede ved lyskrysset og benkene ved fontenen. Alt for at de som bruker nettet skal få en enda bedre opplevelse.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute