!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Enorm pågang fra hyttefolk

Stor pågang på hyttebredbånd fra Monsternett gir ventetid. Meld inn ønske om bredbånd på nett, og få alt på plass i år, og i god tid før neste sommersesong.

Denne våren og vinteren har Monsternett montert trådløst bredbånd hos 25 prosent flere hytte​kunder enn i 2018 . ​

Pågangen har fortsatt utover sommeren, og både kundeservice og montørene har hendene fulle - så fulle at det er ventetid på telefonen, og nå også ventetid på 2-3 uker for oppmontering av bredbånd.

Vi anbefaler at du sender en melding til oss og gjør en bestilling på nett om du ønsker trådløst Internett fra oss (se lenke til kontaktskjema nedenfor), og dermed få bredbånd installert i år, slik at alt er klart for neste år.

*Bredbånd helt uten datakvoter
*100 prosent fornøyd-garanti
*Fiks ferdig montering utført av Monsternetts montører

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Hvis du vil vite mer, kan du ta kontakt med oss via telefon eller kontaktskjema.

Fortsatt god sommer!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute