!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Hyttemonteringer har økt med 25 prosent i vinter

Monsternett får stadig flere fornøyde kunder. Det er flere årsaker til den gode veksten så langt i år.

Denne vinteren og våren har antallet hyttemonteringer økt med 25 prosent for Monsternett, og det er flere faktorer som har bidratt til veksten i Østfold.

– For det første er vi godt kjent som en seriøs aktør etter å ha drevet virksomhet innen bredbånd og IT i 15 år. Når folk kontakter oss leverer vi det vi lover, og det setter kundene pris på, sier Vegard Svanberg i Monsternett.

«100 prosent fornøyd-garantien» slår godt an hos kundene, og Vegard forteller at folk liker et ærlig svar, når de ønsker seg bredbånd.

– Det vi garanterer er at du får raskt, stabilt bredbånd uten datakvoter om du har fri sikt mellom en av våre mange sendere og din bolig eller hytte. Hvis du etter montering av vårt utstyr ikke er fornøyd med oss de første 30 dagene, tar vi bort utstyret og du får pengene igjen. Så enkelt er det.

Det raskeste er direkte bestillinger via Monsternetts nettside . Da blir det avklart om du kan få bredbånd eller ei.

Artikkelen fortsetter under bildet


SÅ ENKELT ER DET: Kontakt Monsternett på telefon 69701800 , via Facebook eller på vår kontaktside .

Fullt trykk på kundeservice

– I disse dager opplever vi et rush av bestillinger og henvendelser til oss fra folk som har åpnet hyttene sine eller står i ferd med å gjøre det. Mange av disse har fått med seg at Telenor har varslet at man ikke lenger får reparert telefonledningene , som også benyttes til bredbånd. Dette inntreffer allerede i år, og foruten at fasttelefonen da forsvinner, forsvinner også bredbåndet.

– Internettilgang er like viktig som vann og elektrisitet for husstander og hyttefolk. Jeg har forståelse for at folk reagerer når de mister bredbåndet, og godt er det jo at en del av Telenors brukere heldigvis har nettilgang via mobilnettet. Men for mange oppleves det både ustabilt og kostbart å gjøre de daglige "internett-gjøremålene", som å surfe på nett, Facebook eller streame film, via mobilnettet,sier Vegard.

Hvorfor kan naboen min få nett, men ikke jeg?

Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under video


Sommer, sol og Monsternett ;)

«Jungeltelegrafen» en god venn

– Vi leverer bredbånd til Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler. Ofte får vi henvendelser fra folk, som har dårlig bredbånd via telefonledningene og der det ikke finnes tilgang på fiber. Hyttefolk er typiske slike kunder, og med de mange senderne vi har i fylket når vi flere tusen kunder med vårt trådløse bredbånd også på «uframkommelige steder» .

– Det eneste du behøver å gjøre er å melde inn en bestilling. Deretter sjekker vi hvor du har tilhold. Hvis det er i et område vi vet vi har god dekning kommer vi tilbake til deg, og spør om du vil ha en montering og i så fall når dette skal skje.

– Hvis du ikke er i et område vi dekker fra før av eller vi vet vi ikke kan levere dit i øyeblikket, vil vi gi deg klar beskjed om dette umiddelbart. Vi noterer oss din henvendelse og kanskje ved et senere høve, dersom det dukker opp flere bestillinger og henvendelser fra samme sted, setter vi opp en mast for bredbånd, sier Vegard.

Folk snakker sammen om bredbånd og om hva som tilbys, og hyttefolk er intet unntak i så måte.

– Det er alltid smart å lytte til andres erfaringer, så slipper man å oppleve skuffelser. Monsternett er heldige i så måte, og «jungeltelegrafen» har vært et hyggelig bekjentskap for vår del. Folk som er fornøyd med oss har gitt uttrykk for det, både til oss, naboen og via vår Facebookside. Det gir oss et ekstra puff til å stå på for våre kunder, sier han.

Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Artikkelen fortsetter under bildet


Send inn en bestilling , og få klarlagt om du kan få Monsternetts trådløse bredbånd eller ei. Kan du ikke få bredbånd får du heller ingen faktura.

Bygger ut og forsterker nettet for å møte kundeøkning

2017, 2018 og 2019 går inn i Monsternetts snart 16 år lange historie, som «årene vi bygget ut og forsterket nettet» mer enn noen år tidligere.

– Kundene strømmer på, og vi forsterker allerede eksisterende bredbåndsnett og bygger ut i nye områder, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

I 2017 stod masta på Liatoppen i Sarpsborg 70 meter over havet ferdig, men allerede året etter måtte kapasiteten forsterkes radikalt .

– Folk i området oppdaget at vi hadde kommet. De hadde ikke hatt særlig godt bredbånd fra før av, og slet med «kobberkabler beregnet for telefonsamtaler» eller dyre datapakker fra mobiltelefonleverandørene, som alternativer.

– Da det ble kjent at Monsternetts bredbånd var i området Høysand, Ullerøy og på Karlsøy, og de kunne surfe stabilt og raskt helt uten datapakker via vår mast på Liatoppen, skjøt henvendelsene i været.

Han forteller at det samme har skjedd etter utbyggingene på Hvaler der masten på Nordenga (2018) dekker enorme områder, samt at master og sendere på Kjøkøy, Vikertangen, Rådhuset på Skjærhalden, Korshavn, Herføl, Papper, Stormmusberget og andre steder har solid trøkk.

– «Sommer på hytta med Monsternett» er noe vi unner alle både langs Østfoldkysten og andre steder, sier Vegard.

Monsternett benytter seg av flere ulike typer antenner ute hos kundene. Er det fri sikt mellom deg og
en av Monsternetts mange sendermaster ute i Østfold er du garantert raskt, trådløst bredbånd.

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute