Alltid god nok kapasitet i bredbåndet

I hytter og hus har Monsternett mange glade kunder som får bredbåndet de er lovet uten hakking og ustabilitet.

-Vi har mobilt bredbånd nå, men kapasiteten går kraftig ned på sommeren. Er det sånn hos dere også?

– Dette er et spørsmål Monsternetts kundeservice ofte får, og et fenomen mange opplever, særlig i feriene i hytteområder og på campingplasser. Årsaken til at det er at teleoperatørene ikke tar høyde for at mange mennesker skal bruke nettet samtidig i et område. Dermed må flere dele på linjene og hastigheten går ned, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

Det er i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder Monsternett har bygget ut sitt nettverk, og når Monsternett bygger ut sørges det for at det er nok kapasitet til normal bruk hele året.

– På den måten tar vi høyde for «topper i bredbåndstrafikken», og legger inn nok kapasitet til at nettet skal ta unna trafikken også i travle perioder på året. Hos oss vil du derfor ikke oppleve at nettet står stille selv når mange bruker nettet samtidig, sier han.

Les her: Tenker du på bredbånd til hytta?
Les her: Mange vil miste Internett

Artikkelen fortsetter under bildet

Fri sikt til stabilt og raskt bredbånd

At de som surfer på et mobiltelefonabonnement får hakkete og tregt bredbånd på en regnværsdag på hytta, når også mange andre hytteeiere velger å sitte innendørs, er en kjent sak.

Ikke alle har derimot fått med seg at Telenor ikke lenger vil vedlikeholde kabler som gir Internett til tusenvis av nordmenn i utkantstrøk , noe selskapet varslet i et brev til sine kunder tidligere i år.

Telenor melder at eventuelle feil i kobbernettet ikke vil bli rettet etter 1. mai i år. Brevet kommer etter at Telenor i fjor annonserte at selskapet starter utfasingen av kobbernettet, som brukes til fasttelefoni og bredbånd. Fra nå av skal alt gå i fiber og annen infrastruktur.

– Vårt bredbåndsprinsipp er «trådløst bredbånd» eller «radiobasert bredbånd» om du vil. Er det fri sikt mellom en av våre mange sendermaster og den bygningen du vil ha bredbånd til, er du garantert raskt og stabilt bredbånd, sier Vegard.

Mange som har en bedrift, hus eller hytte litt utenfor allfarvei , og har behov for stabilt bredbånd, velger Monsternett. Det er ingen datakvoter på Monsternetts bredbånd, og du surfer derfor like mye og like godt på hytta, som du gjør hjemme uten datakvoter.

– De tilbakemeldingene vi får er hyggelige, og når folk skjønner at det kun er en liten antenne som skal til på veggen utendørs, for å få raskt og stabilt bredbånd inn til seg, er veien kort til å bestille et abonnement hos oss, sier han.

Les her: Hyttemonteringer har økt med 25 prosent i vinter
Les her: Mange vil ha bredbånd til campingvogna

Artikkelen fortsetter under bildet


SÅ ENKELT ER DET: Kontakt Monsternett på telefon 69701800 , via Facebook eller på vår kontaktside .

100 prosent garanti på bredbåndet

Det kundene setter stor pris på er ærlighet, og derfor vil enkelte ikke få bredbånd fra Monsternett hos seg, fordi Monsternett ikke kan garantere stabile signaler.

– Mener vi at det teknisk sett er grunnlag for at du kan få bredbånd, sender vi en montør som setter opp antenne, installerer ruter og klargjør alt hos deg som kunde. Når vår montør forlater deg er du allerede koblet til Internett, sier Vegard og legger til;

– Skulle du deretter være misfornøyd allikevel, vil du i løpet av de 30 dagene etter at en montering har funnet sted ha en «fornøyd-garanti» fra oss. Det innebærer at vi plukker ned utstyret og tilbakebetaler deg pengene helt uten diskusjon.

Les: Så enkelt er det å åpne hytteklipp med SMS

Artikkelen fortsetter under bildet

Klippekort på vinterstid

Mange hyttebrukere er på sin hytte året rundt, og velger seg en av Monsternetts «helårsabonnement», mens andre går for det populære Hytteabonnementet .

Årsaken til det er kort og godt at man lukker hytta for sesongen et stykke ut på høsten, og kommer tilbake ved påsketider.

– I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort fra Monsternett på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne Internettet på hytta i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du hygger deg på hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie.

– Atter andre benytter vårt bredbånd til å regulere temperaturen i hytta, til alarm eller ved kameraovervåkning og til disse tilbyr Monsternett Hytte Pluss . Mulighetene er mange, sier Vegard Svanberg.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute