Rask og fiks ferdig montering av bredbånd

Når du bestiller bredbånd fra Monsternett slipper du å montere selv. Våre montører klargjør antenne og ruter, og kobler deg til nettet på få minutter.

Monsternett leverer bredbånd til Halden, Fredrikstad, Sarpsborg, Hvaler og tilstøtende områder. Etter nærmere 16 år i bransjen har de mange tusen kundene innen bedrifts -, privat - og hyttemarkedet fått oppleve rask og grei montering av stabilt bredbånd, og god kundeservice.

– Vi holder det vi lover, nemlig raskt og stabilt bredbånd helt uten datakvoter. Når du har bestilt bredbånd hos oss, og vi har konstatert at vi kan garantere deg trådløst, stabilt bredbånd, kommer en av våre montører til deg. I løpet av minutter er det satt opp antenne, klargjort ruter og når montøren forlater deg er du koblet til Internett.

– I et slikt løfte om «garantert, stabilt bredbånd» ligger også at vi er her for deg, når du har spørsmål og trenger hjelp. Vår kundeservice er viden kjent for «fleksible åpningstider», sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Les mer: Hyttemonteringer økte med 25 prosent i vinter
Les mer: Bestill bredbånd fra Monsternett nå

Artikkelen fortsetter under bildet


Når det er konstatert fri sikt mellom en av Monsternetts sendermaster og deg monteres en liten antenne på hus- eller hytteveggen din (bildet), og deretter er du tilkoblet Internett.

Den lille antennen ut til «det uendelige»

Internett gir en uendelighet av muligheter for innhenting av kunnskap, nyheter, holde kontakten sosialt, kommunisere og jobbe.

– Utviklingen går i en rasende fart, og fra Monsternetts side her vi ligget i forkant gjennom å oppgradere senderutstyr, legge tilrette for sikkerhetsløsninger og omfattende backupløsninger. Vi har mange sendermaster ute i Østfold, som når frem til hus og hytter også på steder der det ellers ikke finnes andre bredbåndsmuligheter.

– Vårt prinsipp er «fri sikt». Via våre sendermaster går radiobaserte bredbåndssignaler hurtig frem til den lille antennen vi setter opp på ditt hus eller hytte, og våre kunder vet at det ikke er datakvoter i abonnementene. Du surfer og streamer så mye du vil, sier Vegard.

Når kundene tar kontakt med Monsternetts kundeservice hender det at spørsmålet lyder

«Jeg vil helst ikke ha noe hull i veggen. Må det skrus i veggen eller kables inn?»

– For å gi deg nett må vi montere en antenne utendørs og trekke en kabel inn i huset eller hytta. Nyere hus og hytter har ofte trekkrør som kan benyttes, slik at man ikke trenger å bore gjennom veggen.

– Våre montører er svært erfarne og finner som regel løsninger som fungerer. Antenna må monteres slik at den har fri sikt til nærmeste sender, men utover det strekker vi oss langt for å dekke den enkeltes behov. Ta kontakt om du er usikker, sier Vegard.

«Er det store antenner dere har?» , kan være et annet spørsmål kundene stiller.

– Svaret på det er «nei». Våre antenner er på størrelse med en liten tallerken eller i andre sammenheng kan det være nok med en antenne på størrelse med en melkekartong. Plasseringen på huset eller hytta avgjøres av hvor signalene er sterkest fra våre sendermaster rundt om i Østfold. Når en antenne har hengt på veggen noen dager legger de fleste ikke merke til den, sier han.

Les mer: Monsternett tilbyr alltid god nok bredbåndskapasitet
Les mer: Bredbånd til hytta

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternett benytter seg av flere ulike typer antenner ute hos kundene. Er det fri sikt mellom deg og en av Monsternetts mange sendermaster ute i Østfold er du garantert raskt, trådløst bredbånd.

Bredbåndet som tar kundene med storm

Endrede medievaner har gjort at behovet for tilgjengelig båndbredde i infrastrukturen øker eksplosivt. Godt bredbånd er per i dag like naturlig å ha i hus eller hytte, som det er å ha vei, vann og kloakk innen komfortabel avstand og med god nok kapasitet.

Brorparten av Monsternetts kunder finner man i dag på radiobasert bredbånd, der kapasiteten er god, og veksten i kunder har vært eksplosiv fra år til år.

– Det er viktig å være litt på vakt, når man skal velge seg bredbånd, så man ikke velger kraftigere og dyrere løsninger enn man reelt sett har behov for. Målingene våre viser at de færreste har et reelt behov for de mer ekstreme ned- og opplastingshastighetene.

– Misforstå meg rett – fiber er kjempeflott. Samtidig er det jo kostbart, og når vi vet at de fleste i dag bruker bare en brøkdel av båndbredden de betaler for, så kan man kanskje sammenligne det litt med å «fyre for kråka», sier Vegard.

Send inn en bestilling , og få klarlagt om du kan få Monsternetts trådløse bredbånd eller ei. Kan du ikke få bredbånd får du heller ingen faktura.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute