!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Strategisk plasserte sendermaster gir flere tusen hytter i Ytre Oslofjord mulighet for tilkobling til skikkelig bredbåndskapasitet helt uten kabler.

Hytteløsning i vekst

Strategisk plasserte sendermaster gir flere tusen hytter i Ytre Oslofjord mulighet for tilkobling til skikkelig bredbåndskapasitet helt uten kabler.

Hyttelbredbånd fra Monsternett når frem overalt hvor selskapet har dekning. Det vil si at bredbåndsproduktet, som kan leveres i byene i Østfold, også når hyttene i skjærgården her i fylket.

–  Alt vi trenger er signaler fra en av våre sendere. Vi jobber med radiosignaler, og det betyr at signaler sendes trådløst fra sendere til den monterte kundeantennen, forteller monteringsansvarlig Remi Rusten.

Master og sendere står på forskjellige strategiske punkter rundt om i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.


Det er god dekning fra Monsternett med radiosignalene, og de fleste trenger ikke annet enn en diskret antenne på hytteveggen (se bildet innfelt).

Små antenner på hus- eller hytteveggen

Stort sett klarer kunden seg med små og diskrete antenner. Disse måler 8 x 25 cm, omtrent som en melkekartong (se bildet innfelt).

Størrelsen på kundeantennen bestemmes av avstand til sender.

Responsen har vært svært god og Monsternett får fortløpende henvendelser fra stadig nye områder i skjærgården.

–  Det er mange som har søkt etter et alternativ til mobilt bredbånd til hytta si, som nå får et godt alternativ, sier Remi.

Satser stort på hyttemarkedet

«Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer», heter det fra Halden-bedriften Monsternett.

Monsternett tilbyr hyttefolk i Østfold en løsning, der du betaler for perioden april til og med september.

Det er ingen nedlastingsbegrensninger eller datakvote, og bredbåndsløsningen er svært stabil for streaming av film, Internettsurfing og Facebook etc.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du dessuten et klippekort på 30 "klipp", som du enkelt åpner via SMS, for eksempel om du bruker hytta senhøst, jul- eller vinterferie.

–  Vi satser stort på hyttemarkedet, rett og slett fordi vi har et produkt ingen andre kan konkurrere med.  Siden vi har en egen infrastruktur med god kapasitet kan vi tilby garanterte hastigheter og ingen datakvoter.

–  Datakvoter er noe som passer veldig dårlig med dagens ikke-linære TV. Man bruker fort opp en datakvote om man benytter Internett til film- og TV-titting. Vi sliter heller ikke med det samme som mange som leverer via 4G, nemlig at basestasjoner blir fulle når hyttesesongen er i gang.

–  Hos oss så betaler man for en hastighet, og denne hastigheten garanterer vi selv om alle hyttenaboene sitter inne en regntung junikveld og ser på film, sier Monsternetts Espen Berg.

Les også:

–  Rekordartet bredbåndstrafikk for Monsternett i påsken. Hyttekundene gir full gass på nettet, forteller Monsternetts Espen Berg. Saken finner du HER

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement

Bedrift, privat eller hytte – trykk HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute