!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Ekspress: For deg som trenger nett kvikt

Hyttesesongen er allerede i gang langs kysten av Østfold, og stadig flere skaffer seg bredbånd til hyttene sine. Monsternett tilbyr også ekspress-levering av bredbånd til den som ikke har fått dette på plass i vinter.

Det er stor pågang hos Monsternett fra påsketider, når mange hytteeiere starter sesongen.

Derfor anbefales hyttefolket å bestille montering av hytteløsningen vinterstid, noe mange også gjør.

– Vi har mye større pågang fra påsken, og da er det ikke sikkert vi klarer å levere nett før kunden reiser hjem fra påskeferien. Det samme gjelder sommeren.

– Jo tidligere man bestiller, jo raskere får man det montert, sier Remi Rusten, som har daglig ansvar for montering hos Monsternett.

– Det lønner seg å bestille i god tid på forhånd, men vi tilbyr også Ekspress-løsning, sier Remi Rusten.

Fiks ferdig løsning når du kommer til hytta

Rusten forteller at det er ikke uvanlig at hyttekunder enten har kodelås på døren eller en nøkkel som ligger ute, når de selv ikke er på hytta.

Når man bestiller, ringer en montør i løpet av noen dager og avtaler tid for montering.

– De som ikke kan være på plass under monteringen selv og har lagt ut nøkkel (eller har kodelås), ringer vi når vi er ved hytta. Så blir vi enige om hvordan montasjen skal gjøres. Deretter monterer vi, tester at alt fungerer og sørger for at kunden får passordet til vårt nett, sier Remi.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du dessuten et klippekort på 30 "klipp", som du enkelt åpner via SMS, for eksempel om du bruker hytta senhøst, jul- eller vinterferie.

Leveres samme dag

For hytteeiere som har det ekstra travelt, finnes det en ekspresstjeneste. Denne kommer i tillegg til vanlig etablering.

– Så sant det er kapasitet kan man betale for å hoppe fram i monteringskøen og få på plass nett enten på dagen eller dagen etter, dersom det er dekning, forteller Remi.

«Ekspress dag» eller kveldstid koster 1990,- kroner.

Om Monsternett ikke umiddelbart har kapasitet, flyttes du automatisk til alternativet «Ekspress 2-6 dager». Prisen blir da automatisk nedjustert til 990,-.

– Det rimeligste er selvsagt å bestille i god tid på forhånd, før bruken av hytta for alvor kommer i gang. Da vet man dessuten at alt er klappet og klart i god tid før sesongen starter, avslutter Rusten.

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement

Bedrift, privat eller hytte – trykk HER

Les også:

Strategisk plasserte sendermaster gir flere tusen hytter i Ytre Oslofjord mulighet for tilkobling til skikkelig bredbåndskapasitet helt uten kabler. Saken finner du HER

–  Rekordartet bredbåndstrafikk for Monsternett i påsken. Hyttekundene gir full gass på nettet, forteller Monsternetts Espen Berg. Saken finner du HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute