!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Klippe, klippe, sa Monsternett

For mange pågår hyttesesongen i Østfold hele året. Det er ekstra enkelt å handle nye klipp og holde styr på klippene du har tilgang på via MinSide gjennom høst og vinter.

Med hytteabonnement hos Monsternett får du et abonnement som vanligvis er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Bruker du "gamlemåten" kan du via SMS åpne nettet i 1 døgn per "klipp" (se nedenfor).

Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul- eller vinterferie i stengeperioden.

MinSide er oppe og går og der kan du foruten å holde øye på hvor mange klipp du har benyttet, endre kontaktopplysninger og sjekke faktura, også kjøpe flere klipp dersom du går tom for de første 30.

– De som er hyttekunder får med MinSide full oversikt over saldo og forbruk, kan etterfylle klipp og har anledning til å åpne abonnementet hjemmefra om de selv ønsker det, forteller Monsternetts Vegard Svanberg.

Har du aktivert et klipp bruker du nettet akkurat som vanlig for alle Monsternetts abonnement, og det vil si at det ikke er noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

– Det kan jo være kjekt å kunne åpne Internett hjemmefra, når man vil logge seg på for å slå på varme eller åpne tilgang for venner og familie som skal bruke hytte, sier Vegard.

Les også: Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Artikkelen fortsetter under bildet


På Monsternetts "Min Side" er det enkelt å administrere klipp – og skaffe flere dersom du trenger det.

SMS-åpning av hytta

For den som ikke vil benytte seg av Min Side er det fortsatt mulig å åpne hytta med SMS. Dette krever at man fysisk er tilstede på hytta si.

Når du skal bruke klippekortet fra Monsternett på hytta går du inn på hytte.monsternett.no mens du er på hytta.

– Når man har et hytteabonnementet får man fri bruk av nettet fra 1. april eller påsken om den kommer tidligere til etter høstferien. I denne perioden trenger man ikke gjøre annet enn å sørge for at antenna og ruter har strøm, så har man nett.

I den andre delen av året, den såkalte "stengeperioden", vil du også måtte bruke klippekort for å få brukt nettet, forteller Vegard.

Han peker på noen enkle grunntrinn knyttet til det å åpne hytteabonnementet via SMS.

1. Når du er fremme på hytta sørg for at antenna og ruter har strøm. Gå inn på hytte.monsternett.no via det trådløse nettverket du har på hytta. (Hyttenettet kan ikke åpnes hjemmefra eller utenfor hyttenettet).

2. På hytte.monsternett.no vil man finne en unik kode som sendes til Monsternett i en tekstmelding. Denne koden trenger du ikke ta vare på, for du får en ny for hver gang.

3. Så får du valget om du vil åpne hytteabonnementet i et eller flere døgn. Tekstmeldingen sendes til 1963.

4. Man får en tekstmelding med en bekreftelse i retur fra Monsternett med en saldo for hvor mange klipp man har igjen. Deretter er nettet åpent.

– Vi håper du får mye glede av internettet ditt, og at du opplever det som en god og stabil løsning. Har du spørsmål, smått eller stort, så ikke vær redd for å ta kontakt, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet


Har du hytte langt ute i Østfolds herlige skjærgård eller andre steder i Halden, Hvaler,
Sarpsborg, Fredrikstad eller tilstøtende områder kan Monsternett tilby deg raskt, trådløst bredbånd.

Helårsabonnement kontra hytteabonnement

Monsternett leverer hovedsakelig trådløst bredbånd innenfor områdene Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder.

– I 16 år har vi bygget sten på sten, og hyttemarkedet er enormt stort for oss. Det er nemlig tilnærmet ingen andre løsninger for den som har hytte «langt til skogs» eller «ute på et skjær» enn 4G og Monsternetts trådløse bredbånd, fordi det går verken telefonledninger dit eller fiber.

– Så oppdager folk at et mobilabonnement fort tar slutt, når man får streamet og surfet en del, og da er vi glade for å si, at hos Monsternett er det ingen datakvoter, sier Vegard.

Hva angår helårsabonnementet tilbys dette til private og det samme med hytteabonnementet .

– Forskjellen er at helårsabonnementet, som vi kaller Privat, er åpent hele året og hytteabonnementet åpnes ved påsketider og stenges utpå høsten, vanligvis etter høstferien. Det er kun for «hytteperioden din» du betaler for hytteabonnementet, der også «klippene» nevnt ovenfor inngår, sier han.

– Felles for både helårsabonnement og hytteabonnement er at Monsternett gir deg 100 prosent fornøyd – garanti. Det betyr at om du ikke skulle være fornøyd innen 30 dagers bruk av vårt abonnement, så kommer vi og plukker ned utstyret og du får ingen regning.

– Det er også fri bruk av data og du overfører et ubegrenset antall gigabyte data per måned, samt at våre abonnement inkluderer montering utført av profesjonell installatør, forteller Vegard.

Les også:

* Mer om  hyttebredbånd
* Bestill hyttebredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet


Holde hytta varm, alarm eller kamerovervåkning? Monsternett tilbyr deg Hytte Pluss .

Hytte Pluss for deg?

Hvis man trenger internett for å benytte seg av ‘hytta varm-funksjon", alarm eller ved kameraovervåkning i vinterhalvåret, når hytteabonnementet vanligvis er stengt, tilbyr Monsternett Hytte Pluss.

Det koster 590 kroner i året, og blir fakturert sammen med ditt vanlige abonnement. Det gir en god "ut-hastighet", så man kan sjekke kamera og ha panelovner styrt på nett m.v.

Hytte Pluss gir derimot ingen mulighet for å surfe eller benytte seg av det vanlige nettet i stengeperioden (oktober-mars).

I denne perioden (fra uke 41 og frem til påske eller 1. april – det som inntrer først) vil man altså fortsatt bruke klippekortene for å kunne ha tilgang til nettet som vanlig.

Har du flere spørsmål om Internett på hytta, Hytte Pluss eller annet, så ta kontakt ved å sende en melding til kundeservice , sende en epost til info@monsternett.no eller slå på tråden på 69 70 18 00 .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute