!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Det går mot lysere (hytte)tider

Palmesøndag kommer i år på søndag 14. april, og samme helg starter hyttesesongen for mange. Da kan det være fint å ha hyttebredbåndet på plass.

Monsternett dekker store deler av Hvaler, og vårt hyttebredbånd kan bli montert hos deg på få minutter etter avtale.

Monsternett har hatt stor suksess med sitt trådløse bredbånd på Hvaler , og det er satt opp større master på Kjøkøy, Vikertangen, Rådhuset og Korshavn, som dekker flere hundre hus og hytter på  Hvaler. I tillegg er flere undersendere plassert på hytter og hus på Herføl, Papper, Stormmusberget og andre plasser.

Dermed når Monsternetts bredbåndssignaler svært mange hus og hytter på Hvaler, og flere vil det bli.

– De to største og viktigste masteprosjektene våre i 2018 var nok Korshavn og Nordenga . Korshavn dekker veldig mye, blant annet østsiden av Kjerringholmen som vi ikke har dekket tidligere, og store deler av østsiden av Asmaløy samt deler av Spjærøy, sier Monsternetts Anders Remi Rusten.

Han regner med stor pågang i ukene fremover før hyttesesongen starter og til langt ut på ettersommeren.

– Vi har doblet antallet hyttemonteringer fra år til år. Monsternetts bredbånd er enkelt å få montert, stabilt og uten datakvoter, og mange vil ha det, sier han.

Mer om Monsternetts hyttebredbånd finner du HER

Artikkelen fortsetter under bildet


Mange vil finne en lapp fra Monsternett på døra, når de starter hyttesesongen. Lappene forteller at du kan få trådløst bredbånd fra Monsternett.

Lappen på døra

Mange hytteeiere, som har hatt sin vinterpause, kommer til hytta i påsken og vil finne en påminnelse fra Monsternett hengt på døra.

– I fjor høst var vi på befaring mange steder på Hvaler, for å sjekke potensiell dekning for heldige hyttekunder på Nordenga og omegn. Vi har ved fysiske målinger slått fast at godt og vel 120 hytter har dekning mot den nye masten på Nordenga. Disse hyttene kan få vårt trådløse bredbånd, sier han.

– Det henger en liten "Hytteliv"- lapp på dørhanken. På lappen forklarer vi hvor enkelt det er å få godt og stabilt bredbånd fra oss til hytta. De som har fått lappen kan vi garantere har muligheter for Monsternetts bredbånd, fordi vi altså har vært på stedet og målt.

– Nedslagsfeltet fra Nordenga-masten er større, men vi rakk ikke over alle hyttene i høst. Vi skal ut i dette området og levere lapper på mange flere av hyttedørene frem mot påske. På lappen står det klart at man har nå muligheten til å få bredbånd fra oss og med garantert dekning, sier han.

Meld interesse for trådløst bredbånd fra Nordenga-masta her

Artikkelen fortsetter under bildet

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta.

Montert på minutter

­– Vi får ofte gode tilbakemeldinger på at bredbåndet vårt er raskt og greit montert. En montering kan ta fra rundt 20 minutter til sjeldent mer enn 45 minutter, og det kommer litt an på om det er spesielle forhold eller spesielle ønsker på stedet.

Monsternetts hyttebredbånd er åpent fra rundt påsketider til og med september, og kan åpnes ved hjelp av SMS i stengeperioden hele 30 ganger, for den som bruker hytta noen vinterhelger eller i julen.

– Da hører vi ofte at de er overrasket over hvor fort bredbåndet går og hvor enkelt og greit det er å komme på nett i stengeperioden. Mange sier de har blitt anbefalt av andre hyttenaboer, som er fornøyde med både service og oppfølging, sier Remi.

På hytter og feriehus er det som oftest 4G det går i, fordi det ikke er fiber, fastlinjer eller annet bredbånd mange steder. Derfor er Monsternetts trådløse et svært godt alternativ for mange.

– Selve monteringsprosessen er enkel. Vi møter opp til avtalt tid, blir enige med kunden om hvor utstyr skal monteres ute og inne, henger opp antenne ute, kabler til utstyr inne, kobler opp ruter og finner best signal på antenne ute. Vipps, så er kunden på nett, sier han.

Her er den nye masta på Nordenga

For enkelte er bredbåndet Monsternett leverer nær sagt det eneste hytte-alternativet . Det finnes kanskje ikke telefonledninger med tilstrekkelig kapasitet eller fiber i hytteområdet. Da er bruk av data via mobiltelefon eller Monsternetts trådløse bredbånd det eneste alternativet.

– Vårt bredbånd har ingen datakvoter, i motsetning til 4G mobilt bredbånd, og Monsternetts bredbånd er stabilt og raskt. Vi har hatt enormt med henvendelser fra hyttefolk i flere år nå. Når hele familien bruker data på hytta er vårt bredbånd naturlig nok svært populært, sier Remi.

Nordenga-masten dekker øst og nord-øst på Spjærøy. Det vil si Sand, Sydengen og Basto med tilstøtende områder, samt ned Asmalsund.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute