!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Stabilt internett er viktig for oss på Unicare Bakke

Unicare Bakke rehabiliteringssenter er godt fornøyd med bredbånd fra Monsternett.

Rehabiliteringssenteret på Bakke ved idylliske Iddefjorden har 48 pasientplasser og 75 ansatte.

– I løpet av et år tar vi imot 550-600 pasienter, forteller daglig leder Halvard Bakke Johnsen.

Det er personer med behov for aktiv rehabilitering som kommer til Unicare Bakke, og de ansatte jobber i tverrfaglige team bestående av legespesialister innen allmennmedisin, indremedisin, ortopedi og fysikalsk medisin og rehabilitering.

I tillegg kommer sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, logoped, sosionom, psykolog, arbeidsveileder, helsefagarbeidere og ortopediteknikere.

Bakke rehabiliteringssenter har vært drevet siden 1948 og er godt kjent for folk i Halden, og de mange tusen pasientene som har vært innom i løpet av årene.

Senteret på Bakke ble overtatt av Unicare i 2017. Familien Bakke Johnsen hadde fram til da eid og drevet virksomheten i 58 år.

Unicare er et av Norges største private helseforetak og leverer tjenester innen rehabilitering, eldreomsorg, boliger og avlastning, BPA, barnevern og bedriftshelse. Selskapet drifter også ti vårdcentraler i Sverige.

Les mer om Monsternetts bredbånd til bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler

Artikkelen fortsetter under bildet.


Halvard Bakke Johnsen er daglig leder ved Unicare Bakke.

Internett er viktig

Foruten den fantastiske beliggenheten ved fjorden har Unicare Bakke høy standard på rommene.

Alle rommene har eget og tilrettelagte bad, telefon med direkte innvalg og det er gratis trådløst internett, som dekker det meste av lokalene. PC er tilgjengelig i felles oppholdsrom

– Vi har benyttet Monsternett i mange år nå, og det er vi veldig fornøyd med, sier Halvard.

Stabilt og godt Internett er viktig for bedriften i den daglige driften, og det er tilrettelagt for et eget gjestenett pasienter og besøkende benytter seg av.

– Våre servere er plassert eksternt. Da er det ekstra viktig at nettforbindelsen fungerer. Vi er svært tilfreds med det trådløse bredbåndet. Det er raskt, stabilt og fint for oss og vi har sjelden nedetid, sier han.

Les mer om Monsternetts bredbånd til bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Rehabiliteringssenteret på Bakke ved idylliske Iddefjorden har 48 pasientplasser og 75 ansatte. Foto: Maria Waldetoft

Distribuerer bredbånd ved Iddefjorden

I Halvard Bakke Johnsens familie har det vært drevet med radioamatørvirksomhet i flere tiår, og derfor er det en høy mast på eiendommen.

– Moren min, Torild, drev i mange år fra 1970-tallet som radioamatør og var ivrig, sier han.

Monsternetts radiobaserte signaler går via en høyhastighetslink «langs Iddefjorden» via flere sendermaster mellom Halden og Unicare Bakke.

Bakke får sitt Internett via en fiberforbindelse mellom Monsternetts servere i Violgata i Halden og Halden sykehjem høyt på Stangeberget.

Derfra går det en høyhastighets radiolink til Pilegård på svensk side av Iddefjorden, og en ny høyhastighetslink derfra frem til Bakke. I praksis er dette en "forlengelse av fiberen" i et område som ellers har lite infrastruktur, og er en svært stabil løsning med høy kapasitet.

Fra den gamle radioamatørmasten på eiendommen spres også bredbånd til andre brukere av Monsternett langs Iddefjorden. Dermed bidrar senteret også til at privatpersoner får godt nett i et område som ellers ville vært sulteforet på den slags.

Les hva bedrifter og privatkunder sier om Monsternett:

Gaulin Bygg as: – Alltid på nett med Monsternett

Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service

Harald Engh hytteeier: – Flinke folk i Monsternett

Åge Sten Gustavsen  i Skjeberg: – Får akkurat det vi trenger av Monsternett

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute